Današnji Stavni nasveti nam danes ponujajo športne stave na nekatere najboljše nogometne lige po celotni Evropi.

3.35 Bundesliga VfB Stuttgart – FSV Mainz 05
Tip: X

2.24 2. Bundesliga Fortuna Düsseldorf – 1. FC Heidenheim
Tip: 1

1.99 2. Bundesliga Jahn Regensburg – Dynamo Dresden
Tip: 1

1.67 Prvenstvo West Bromwich Albion – Nottingham Forest
Tip: 1

2.00 Serie A Cagliari – US Salernitana
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je pravi “derbi” zadnjih dveh moštev v Serie A. V 14 krogu se bosta ob 20:45 uri pomerila domači Cagliari in pa Salernitana. Povsem na dnu se nahaja klub Salernitana, ki je do sedaj zmogel 7 točk in pa seveda negativno gol razliko 10:28. Moštvo je do sedaj nanizalo kar 10 porazov. No tudi domači klub pa je do sedaj zbral samo 7 točk, vendar nekaj boljšo gol razliko, to je 15:28. Oba kluba si tudi delita najslabšo obrambo v celotni ligi. Lahko torej rečemo, da imata oba kluba danes lepo priložnost za zmago, saj sta si oba tekmeca po meri. Cagliari je bil v nizu štirih zaporednih porazov, na zadnji ligaški tekmi pa je v gosteh remiziral proti ekipi Sassuolo (2:2). Salernitana pa je na zadnjih petih tekmah zbral štiri poraze in pa zmago. Na zadnji tekmi pa so doma izgubili proti ekipi Sampdoria z 0:2. V lanski sezoni Serie A pa Cagliari dobi obe medsebojni tekmi z 0:2 in pa doma z 3:0. Tudi danes je domača ekipa favorit, bomo pa seveda videli ali bodo uspeli vzeti vse tri točke. Še zanimiv statistični podatek, Salernitana je edini klub v Serie A, ki še ni uspel zadeti v prvih 30 minutah igre.

Cagliari nima zmage na zadnjih 5. tekmah.
Salernitana nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Cagliariju.
Cagliari doma ne pozna poraza proti Salernitani na njunih zadnjih 6. srečanjih.

Stavne kvote: Top tuja stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.00. Remi je visok kvote 3.50, zmaga gostov pa kvote 3.70 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.14 Serie B FC Crotone – LR Vicenza
Tip: 1

1.78 Serie B US Lecce – Ternana Calcio
Tip: 1

1.49 Primera Division Athletic Bilbao – Granada
Tip: 1
Opis tekme: V prvi španski nogometni ligi se danes začenja že 15 krog. Ob 21:00 uri se bosta pomerila domači Athletic Bilbao in pa Granada. Athletic Bilbao je do sedaj zbral 19 točk, kar zadošča za 8. mesto. Moštvo je do sedaj zbralo 4 zmage, 2 poraza in pa kar 7 remijev. Granada pa se nahaja v spodnjem delu prvenstvene razpredelnice. Granada je namreč uvrščena na 17. mesto, moštvo je do sedaj zbralo samo 11 točk in pa gol razliko 12:20. Granada je sedaj v seriji dveh zaporednih porazov, na zadnji ligaški tekmi jih je na domačem igrišču premagal Real z 1:4, pred tem pa so izgubili v gosteh proti Espanyolu z 2:0. Athletic Bilbao pa je na zadnjih petih tekmah zmogel samo eno zmago, poraz in pa kar tri remije. Na zadnji tekmi so remizirali v gosteh proti Levanteju (0:0). V lanski sezoni sta oba kluba dosega domači zmagi. Granada je doma zmagala z 2:0, Athletic Bilbao pa doma z 2:1.

At. Bilbao nima zmage na zadnjih 4. tekmah.
At. Bilbao doma ne pozna poraza proti Granadi na njunih 5. srečanjih.
Inaki Williams je najboljši strelec ekipe At. Bilbao, dosegel je 3 zadetke.

Stavne kvote: Edina Slovenska stavnica E-stave nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.49. Remi je visok kvote 4.10, zmaga gostov pa kvote 6.70.

1.86 Ligue 1 RC Lens – Angers SCO
Tip: 1

2.49 Primeira Liga Moreirense FC – Gil Vicente FC
Tip: 1