Na današnji petek nas čaka uvod v super zanimiv športni vikend. Že danes se igrajo skorajda vse najboljše nogometne lige na stari celini, izjema je le Premier liga.

1.49 Bundesliga SC Freiburg – VfL Bochum
Tip: 1

3.25 Serie A AC Monza – Udinese Calcio
Tip: X

1.87 Serie A Lazio Rim – Inter Mailand
Tip: 2
Opis tekme: V Serie A se danes začenja tretji krog in to še kako, saj je na sporedu derbi med ekipama Lazio in pa Inter. Inter je v lanski sezoni le za las izgubil domače prvenstvo, prvak je na koncu postal mestni rival Milan z 86 točkami. Inter pa je na koncu zbral dve točki manj, vsi ostali klubu pa so bili že kar nekaj več točk nižje. Morda si lahko tudi letos obetamo mestni dvoboj za končno lovoriko, bo pa seveda Juventus želel letos storiti kaj več. Tudi Lazio je v lanski sezoni končal na visokem 5. mestu in si tako zagotovil igranje v Evropi. Lazio je sicer letošnjo sezono začel z domačo zmago proti Bologni, bilo je 2:1. Na zadnji tekmi pa je Lazio v gosteh remiziral proti ekipi Torino z 0:0. Lazio bo tako danes pred domačimi navijači lovil drugo zaporedno domači zmago, kar pa bo vse prej kot enostavna naloga. Inter je namreč sezono začel z dvema zaporednima zmaga. Na prvi tekmi so črno-modri v gosteh premagali Lecce z 1:2. Nato pa je Inter doma premagal ekipo Spezia z kar 3:0. V lanski sezoni sta tako Inter kot Lazio dosegli na dveh medsebojnih tekmah domači zmagi. Tako Lazio kot Inter sta stara znanca Italijanske lige, saj sta se od leta 1993 pomerila kar na 65 medsebojnih tekmah. Moštvo, ki bo danes zmagalo bo povedlo v zmagah z 23:22. Do sedaj pa smo poleg 22 zmag vsake ekipe videli še 21 remijev, torej gre za zelo izenačene tekme Interja in pa Lazia.

Lazio doma ne pozna poraza proti Interju na njunih zadnjih 3. tekmah.
Na zadnjih 31 medsebojnih srečanjih ima Lazio 13 zmag, 9 remijev. Inter pa ima v tem obdobju samo 9 zmag. Lazio ima seveda tudi boljšo gol razliko: 46-40.
Tekme prejšnje sezone so bile: 3-1 (Lazio doma) in 2-1 (Inter doma).

Stavne kvote: 22Bet Slovenija nam za zmago Lazia ponuja kvoto 3.75. Remi je vreden kvote 3.70, zmaga Interja v gosteh pa je vredna kvote 1.87.

3.05 Primera Division Girona – RC Celta De Vigo
Tip: X

1.87 Primera Division Betis Sevilla – Osasuna
Tip: 1

2.23 Ligue 1 AC Ajaccio – Lille OSC
Tip: 2

2.44 Primeira Liga FC Pacos Ferreira – GD Estoril Praia
Tip: 1

3.05 Prva Liga NK Tabor Sežana – NK Bravo
Tip: X

1.59 Prva Liga NK Celje – ND Gorica
Tip: 1