Tudi danes se obetajo zanimive nogometne tekme na Svetovnem prvenstvu v Qatarju. Igra pa se tud res veliko število košarke v ligi NBA.

1.66 Skupinski del Katar – Senegal
Tip: 2

3.60 Skupinski del Nizozemska – Ekvador [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.50 Skupinski del Anglija – ZDA [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.48 NBA Charlotte Hornets – Minnesota Timberwolves
Tip: 2

1.59 NBA Orlando Magic – Philadelphia 76ers
Tip: 1

1.71 NBA Memphis Grizzlies – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.62 NBA Indiana Pacers – Brooklyn Nets
Tip: 2

1.61 NBA Los Angeles Clippers – Denver Nuggets
Tip: 2

1.31 NBA Golden State Warriors – Utah Jazz
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je tekma dveh ekip, ki sta letos na ravno nasprotnih mestih, ki smo jih pričakovali pred sezono. Golden State se nahaja na 11. mestu zahoda, kar pomeni da so na mestih, ki ne vodijo v končnico. Aktualni prvaki imajo veliko težav z slabo obrambo, ter slabo klopjo. Letos so tako v gosteh zabeležili samo eno zmago in pa kar devet porazov. Golden State je sicer na zadnjih tekmi doma premagal Clipperse, ki pa so igrali brez vseh najboljših košarkarjev. Golden State je tekmo zmagal z 124:107. Jazzi pa so 4. ekipa zahoda z 11 zmagami in 7 porazi. Moštvo je pred sezono bilo eno izmed glavnih kandidatov za najslabši score na zahodu in celotni ligi. No sedaj pa je slika povem drugačna. Jazzi so z odlično ekipno igro povsem resen kandidat za igranje v končnici. So pa Jazzi v seriji dveh zaporednih porazov, na zadnje so doma izgubili Detroit z 125:116. Sicer je pri Jazzih prvi strelec ekipe ledeni Finec L. Markkanen, ki na tekmo dosega 22 točk. Pri GSW pa je prvi strelec Curry z 31 točkami na tekmo. Oba zvezdnika sta še kako učinkovita, saj iz igre mečeta 52%. Warriorsi bodo tekmo pred domačimi gledalci igrali popolni, torej v najboljši postavi. Pri Jazzih pa je pod vprašanjem Bolmaro, manjkala pa bosta Juzang in pa Conley. Jazzi imajo sicer 4 napad lige in pa 23 obrambo. Warriorsi pa imajo 6 napad lige in pa šele 27 obrambo. So pa prva podajalna ekipa lige. Naš stavni namig je domača zmaga.

Stavne kvote: Slovenska stavnica E-stave nam za zmago prvakov ponuja kvoto 1.31. Zmaga Utaha v gosteh pa je vredna kvote 3.20.

1.23 NBA Boston Celtics – Sacramento Kings
Tip: 1

1.63 NBA Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.74 NBA Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls
Tip: 2