Danes smo za vas preverili nogometno dogajanje v prvi Irski in prvi Argentinski in prvi Brazilski nogometni ligi.

1.25 Premier Division University College Dublin – Derry City FC
Tip: 2

3.05 Premier Division Shelbourne FC – Dundalk FC
Tip: X
Opis tekme: Danes se v prvi Irski nogometni ligi igra 21 krog, ob 20:45 uri pa se bosta pomerila domači Shelbourne in pa Dundalk. Dundalk zaseda trenutno 2. mesto z 37 točkami in gol razliko 28:14. Prva ekipa lige pa je moštvo S. Rovers z 42 točkami in tekmo več, tako da bi se danes lahko Dundalk z zmago približal na samo 2 točki zaostanka. Shelbourne pa zaseda sredino prvenstvene razpredelnice, točneje 7. mesto. To pomeni, da so do sedaj zbrali 24 točk in pa negativno gol razliko 17:24. Dundalk je na zadnjih petih tekmah zbral kar pet zaporednih zmag, kar priča o dobri formi domače ekipe. Na zadnje so sicer igrali prijateljsko tekmo in jo doma dobili z 2:1. Shelbourne pa je bil v seriji treh zaporednih zmag, sedaj pa so nanizali dva zaporedna poraza. Na zadnje so igrali gostovanje in izgubili z 1:0. Sicer pa sta se Dundalk in pa Shelbourne letos pomerila že dvakrat. Shelbourne je doma remiziral z 1:1, Dundalk pa doma zmagal z 2:1. Od leta 2007 smo sicer videli 25 medsebojnih tekem in pa kar 16 zmag ekipe Dundalk in pa samo 5 zmag ekipe Shelbourne. Najvišja zmaga ekipe Dundalk proti ekipi Shelbourne je do sedaj bila z 5:0. Danes si lahko obetamo remi ali minimalno zmago gostujoče ekipe.

Rezultati Dundalk v gosteh to sezono so povprečni: 2-5-2.
Sean Boyd je najboljši strelec ekipe Shelbourne, letos je dosegel 6 golov. Pat Hoban pa je prvi strelec ekipe Dundalk, zadel je 8. krat.
Dundalk ni izgubil na zadnjih 8. tekmah v vseh tekmovanjih.

Stavne kvote: Pokerstars nam poleg pokra nudi tudi športne stave in kvote. Kvota za zmago domače ekipe je 2.70. Remi je vreden kvote 3.05, zmaga ekipe Dundalk v gosteh pa je 2.50.

2.09 Premier Division Drogheda United – Sligo Rovers FC
Tip: 2

1.52 Premier Division Shamrock Rovers – Bohemians Dublin FC
Tip: 1

3.15 Premier Division Finn Harps FC – Saint Patrick´s Athletic
Tip: X

1.77 Primera Division, Torneo Inicial CA Banfield – Barracas Central
Tip: 1

1.78 Primera Division, Torneo Inicial Boca Juniors – Union de Santa Fe
Tip: 1

3.10 Primera Division, Torneo Inicial Club Atletico Rosario Central – Gimnasia y Esgrima La Plata
Tip: X

1.57 Brasilero Serie A SC Internacional RS – Coritiba FC PR
Tip: 1