Evropski nogometni ples je za nami, sedaj pa nas čakajo domača evropska tekmovanja. Preverili pa smo tudi nekaj tenisa, rokometa in pa košarke. Športne stave vam tako tudi danes ponujajo pestro stavno izbiro.

  1. Fsv Mainz 05
    2.05
  2. Fsv Mainz 05 – Borussia M’gladbach
    1X2, Redni del tekme

Fulham FC
2.33
Fulham FC – Wolverhampton Wanderers
1X2, Redni del tekme

Betis Sevilla
1.98
Elche CF – Betis Sevilla
1X2, Redni del tekme

OSC Lille
1.35
OSC Lille – Stade Brest
1X2, Redni del tekme

LASK Linz
1.41
LASK Linz – Austria Lustenau
1X2, Redni del tekme

Cameron Norrie
1.43
Hugo Dellien – Cameron Norrie
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Carlos Alcaraz
1.05
Carlos Alcaraz – Fabio Fognini
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Pays Aix Universite Club Handball
1.12
Pays Aix Universite Club Handball – Selestat
1X2, Redni del tekme

Maccabi Rishon Le Zion
1.95
Bnei Herzliya – Maccabi Rishon Le Zion
1X2, Redni del tekme

Phoenix Suns
1.25
Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: NBA se vrača po tedenskem premoru, saj je za vikend potekal zelo nezanimiva All-Star tekma, ki je bila res težko gledljiva. No sedaj pa se vračajo bolj prave tekme lige NBA. Oklahoma City danes čaka zahtevno gostovanje, čeprav bi lahko bilo veliko težje. Sunsi so namreč okrepili z Kevin Durantom, ki pa naj bi prvo tekmo za moštvo odigral šele 1. marca. Tako danes lahko OKC v gosteh kar realno konkurira za zmago, čeprav so Sunsi glede na stavne kvote očitni favoriti. Sunsi so sicer 5. ekipa zahoda, to pomeni 32 zmag in pa 28 porazov. Moštvo je skozi sezono imelo kar nekaj težav z poškodbami. Če se bodo sedaj sestavili, pa bi lahko bili eni glavnih favoritov za naslov prvaka. Sunsi imajo 22 napad in 5 obrambo lige. So pa tudi 11 skok lige in pa 3 ekipa lige kar se tiče podaj. Na drugi strani je mlada ekipa OKC, ki pa se krčevito bori za končnico. Pri moštvu blesti 24 letni Shai-Alexander, ki je z 30.8 točkami peti strelec lige. Dosega pa tudi 5 skokov in pa skorajda 6 podaj na tekmi. Igralec je letos bil tudi prvič izbran na All-Star tekmo. OKC je sicer 10. ekipa zahoda, kar pomeni še zadnje mesto, ki zagotavlja dodatne tekme. So pa moštva povsem izenačena, tako da bo boj za končnico še povsem odprt. OKC je letos nanizal 28 zmag in pa 39 porazov. Na zadnjih 10 tekmah pa so zbrali 50% izkupiček zmag in porazov.
Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam za zmago domačih Sunsov ponuja kvoto 1.25. Zmaga OKC v gosteh pa je visoka kvote 4.33.