Tudi tokrat bomo za vas preverili dogajanje v UEFA ligi narodov, kjer se danes igra lepo število tekem in pred nami so super priložnosti za stavni zaslužek.

3.30 UEFA liga narodov Gruzija – Severna Makedonija
Tip: X

1.86 UEFA liga narodov Estonija – Malta
Tip: 1

1.27 UEFA liga narodov Nemčija – Madžarska
Tip: 1
Opis tekme: V petem krogu lige narodov se bosta pomerila domača Nemčija in pa gostujoča Madžarska, tekma pa se bo igrala ob 20:45 uri v Red Bull Areni v mestu Leipzig. Gre za obračun prve in druge ekipe v skupini, tako da si lahko obetamo res izjemno tekmo. Madžarska igra v zelo zahtevni skupini, poleg Nemčiji igrajo še zraven Italije in pa Anglije. Ne boste verjeli, ampak v tej skupini 3 Madžarska zaseda prvo mesto z 7 točkami in gol razliko 7:3. Moštvo je do sedaj dvakrat premagalo Anglijo z 4:0 v gosteh in doma z 1:0. Neverjetno res da so Madžari v gosteh dobesedno ponižali Anglijo, danes pa reprezentanco čaka novo zahtevno gostovanje. Sicer pa je Madžarska v skupini tudi izgubila proti Italiji z 1:2 v gosteh in pa doma remizirala proti Nemčiji z 1:1. Elf pa je trenutno druga ekipa v skupini in z današnjo zmago bi se lahko zavihteli na prvo mesto. Reprezentanca je do tega kroga zbrala 6 točk, kar je točk manj od Madžarske, ter gol razliko 8:5, kar pomeni da ima elf najboljši napad v teh skupini. Nemčija je v ligi narodov nanizala tri zaporedne remije proti Italiji, Angliji in pa Madžarski. Zanimivo je da so se vse tekme končale z 1:1. Na zadnji tekmi pa so Nemci pred domačimi gledalci dosegli prepričljivo zmago proti Italiji. Nemčija je to tekmo zmagala kar z 5:2. Pri Nemčiji je v zelo dobri formi vezist Bayerna, to je Joshua Kimmich. Omenjeni zvezdnik je prispeval za zadetek v treh od zadnjih štirih tekmah (2 gola, 1 podaja). Medtem ko bo kapetan Madžarske Adam Szalai iskal prot do gola, saj že na osmih zaporednih tekmah ni zatresel nasprotnikove mreže. Še zanimiv podatek, ko igra vezist Nemčije Jonas Hofmann, njegova reprezentanca še nikoli ni izgubila (11 zmag, 6 remijev).

Nemčija ni izgubil na zadnjih 13. tekmah v vseh tekmovanjih
Nemčija ni izgubil na zadnjih 8. domačih tekmah

Stavne kvote: Na PokerStars sports lahko za zmago Nemčije dobite kvoto 1.27. Remi je visok kvote 6.00, zmaga naše vzhodne sosede pa je vredna kvote 11.00.

3.25 UEFA liga narodov Italija – Anglija
Tip: X

1.76 UEFA liga narodov Bosna in Hercegovina – Črna Gora
Tip: 1

3.30 UEFA liga narodov Finska – Romunija
Tip: X

1.09 UEFA liga narodov Bolgarija – Gibraltar
Tip: 1