Pred nami je veliko število nogometnih prijateljskih tekem in igra se kar nekaj izredno zanimivih derbijev. Ne pozabite pa tudi na polete v Planici, kjer bo tudi zelo zanimiv letalni dan.

Ekvador
1.14
Ekvador
Gvatemala
1X2, Redni del tekme

Bolgarija
1.71
Bolgarija
Tanzanija
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.70
Armenija
Republic of Kosovo
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Norveška
2.03
Norveška
Češka
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Gre torej za zelo zanimivo prijateljsko tekmo, ki se bo pričela ob 18:00 uri. Norveška, ki sta jo v kvalifikacijski skupini za Euro 2024 izločili Španija in Škotska, to poletje ne bo sodelovala na mednarodnem prizorišču. To bo že 12. zaporedni veliki turnir, ki bo ta država izpustila, kar seveda pomeni, da na prvenstvu ne bo superzvezdnika Erlinga Haalanda in pa tudi Martina Ødegaarda. Kljub temu razočaranju je ekipa Ståleja Solbakkena na prijateljskih mednarodnih tekmah dosegla dobre rezultate, saj je zmagala na 10 od zadnjih 12 tekem (z enim remijem in samo enim porazom) ter na sedmih tekmah odigrala tekmo brez prejetega zadetka. Je pa treba povedati, da so igrali tudi proti reprezentancam tipa Ferski otoki, Ciper, Jordanija itd. Zagotovo pa bo prihajajoča tekma s Češko, ekipo, ki jo je v dosedanjih osmih srečanjih premagala le enkrat, preizkusila njihov zadnji rekord. Tudi češki nogometaši bodo želeli navdušiti selektorja Ivana Haška in pokazati da so si zaslužili mesto na Euro 2024, zlasti ker so v svoji kvalifikacijski skupini zasedli drugo mesto za Albanijo. V skupini F se bodo soočili z močno konkurenco Portugalske, Turčije in ekipo, ki bo še določena v play-offu za Euro. Te tekme se tudi igrajo v teh dnevih, tako da ne zamudite razburljivega reprezentančnega nogometa. Češka ima zelo dobro obrambo, saj je v kvalifikacijski kampanji na osmih tekmah prejela le šest golov, od tega polovico na tekmi proti zmagovalki skupine Albaniji (3:0). Vendar pa njihov izkupiček v gosteh ni tako dober kot zgleda na prvi pogled, saj so na zadnjih 12 tekmah dosegli le dve zmagi (ob štirih remijih in šestih porazih). Bodite pozorni na Erlinga Haalanda, ki je šest od zadnjih sedmih mednarodnih golov dosegel v drugem polčasu, s čimer je v 29 nastopih za Norveško dosegel izjemnih 27 zadetkov. Norveška je sicer prvi gol dosegla na osmih od zadnjih devetih tekem.
Stavne kvote: Stavnica 20bet nam za zmago domače Norvšeke ponuja kvoto 2.03. Remi je vreden stavne kvote 3.40, zmaga Češke pa stavne kvote 3.50.

Nizozemska
1.45
Nizozemska
Škotska
1X2, Redni del tekme

Albanija
3.40
Albanija
Čile
1X2, Redni del tekme

Madžarska
2.27
Madžarska
Turkey
1X2, Redni del tekme

Romunija
1.81
Romunija
Severna Irska
1X2, Redni del tekme

Spain
1.72
Spain
Kolumbija
1X2, Redni del tekme

Več kot 2.5
2.16
Egypt
New Zealand
Več/manj 2.5, Redni del tekme