Danes se bomo posvetili najmočnejši Danski nogometni ligi. Začenja pa se tudi tretji krog najmočnejše Slovenske nogometne lige, ki ga odpirata ND Gorica in Radomlje.

2.85 Prva Liga ND Gorica – NK Radomlje
Tip: 1

1.36 Superliga MSK Zilina – MFK Dukla Banska Bystrica
Tip: 1

1.04 Superliga Crvena Zvezda Beograd – FK Radnik Surdulica
Tip: 1

1.23 Superliga FK Novi Pazar – Partizan Belgrad
Tip: 2

1.91 Veikkaus liga FC Lahti – Tampereen Ilves
Tip: 2

1.90 1. Divizija Hobro IK – FC Helsingør
Tip: 2

2.09 Superligaen Odense Boldklub – FC Midtjylland
Tip: 2 – Aktualni Danski prvak FC Midtjylland si je med tednom zagotovil napredovanje v tretji krog kvalifikacij za igranje v ligi prvakov. V drugem krogu so bili boljši od AEK Larnace iz Cipra. Zanimivo je da je potnika v tretji krog kvalifikacij določilo izvajanje 11- mestovk kjer so bili boljši Danci. FC Midtjylland pa v Danskem prvenstvu ne blesti tako kot na Evropski poti saj je novo sezono odprl katastrofalno. FC Midtjylland se trenutno nahaja na zgolj 10. mestu prvenstvene lestvice po dveh krogih tekmovanja. Aktualni Danski prvak je v prvih dveh krogih tekmovanja dosegel zgolj 1 točko. FC Midtjylland je v prvem krogu remiziral z Randersi v drugem pa izgubil proti Silkeborgu. Trenutna gol razlika FC Midtjylland je 2:4. Zelo podobno pa je v novo sezono vstopil tudi Odense, ki je ravno tako v prvih dveh krogih dosegel 1 točko. Odense je na prvi tekmi nove sezone izgubil proti Nordsjaellandu v drugem pa remiziral proti Randersom. Tudi Odense ima trenutno gol razliko 2:4. Kar se tiče trenutne forme obeh dveh ekip, ko pogledamo zadnjih 5 odigranih tekme je sledeča. FC Midtjylland je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Odensa pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 1 remi in 4 poraze. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša ekipa FC Midtjylland, ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Kaj pravijo stavnice?

Stavne kvote: Spletna stran Bet at home nam za zmago domačega Odense Boldklub ponuja kvoto 3.20. Remi je visok kvote 3.60, zmaga ekipe FC Midtjylland pa je vredna kvote 2.03.

1.98 Ekstraklasa Piast Gliwice – KGHM Zaglebie Lubin
Tip: 1

2.60 Ekstraklasa MKS Cracovia Krakow – Legia Warsaw
Tip: 2

2.55 Prvenstvo Huddersfield Town – Burnley
Tip: 2