Danes smo se za vas potrudili poiskati nekaj zanimivih stavnih priložnosti. Na stari celini se je ravnokar začela prva Beloruska nogometna liga, tudi danes se igrajo dve tekmi. Dinamo Brest bo doma gostil FC Smolevichi, medtem ko bo FC Ruh Brest gostoval pri ekipi Dinamo Minsk. Nogomet pa se igra tudi v dezelo tam spodaj, to je prva Avstralska nogometna liga, kjer bo danes na sporedu ena tekma med ekipama Brisbane Roar FC in Newcastle United. Igra pa se tudi nekaj tenisa in košarke.

Vse spodnje stavne nasvete lahko stavite tudi v zivo na vaši priljubljeni športni stavnic. Če pa katere od tekem ne najdete oziroma ne veste v kateri ligi se točno igra pa velika večina športnih stavnic omogoča enostavno iskanje tekme. Med njimi je tudi športna stavnica Bet at home, kjer levo zgoraj samo vpišete ime tekmeca ali ekipe. Stavnica vam potem hitro vrne iskalni rezultat in tako ne rabite izgubljati časa z iskanjem tekem po državah in tipih športa. Ta namig zna priti prav ravno v teh časih, ko se igra veliko takšnih tekem in lih za katere ne slišimo ravno pogosto ali pa sploh nikoli.

1.11 Dinamo Brest – FC Smolevichi-Sti
Tip: 1

1.28 FC Dinamo Minsk – FC Ruh Brest
Tip: 1

1.38 Tanjong Pagar United – Albirex Niigata FC
Tip: 2

3.41 Brisbane Roar FC – Newcastle United Jets
Tip: X
Opis: Pred nami je napeta tekma, ki pa se igra ze danes zjutraj ob 9.30 uri po našem času zato hitro v stavno akcijo! V Avstralski A-ligi, se igra ze 27 krog, danes pa se bosta pomerila dva kluba, ki sta na avstralskih nogometnih igriščih stara znanca. Od leta 2006 smo namreč lahko videli kar 41 medsebojnih tekem. Roar je do sedaj zbral 12 zmag, Jetsi pa so slavili 18krat. Videli pa so še 11 remijev, torej gre za zelo izenačene tekme. Tekma sta se letos ze pomerila v 12 krogu, kjer so Jetsi doma remizirali z 1:1. Na sploh smo na zadnjih šestih tekmih videli zelo izenačene tekme (2:2, 0:1, 1:1, 2:0) izjema je le lanska tekma ko smo lahko videli rezultat 1:6 za ekipo Jetsov. Sicer pa je Brisbane letos 4. ekipa lige, do sedaj so nanizali 32 točk. No Newcastle Jetsi pa so 9. ekipa lige, kar pomeni da imajo na kontu 21 točk. Se pa ekipa počasi pobira, saj je bila kar nekaj časa celo zadnja ekipa lige. Ekipa Brisbane je ni izgubila zadnjih šestih domačih tekem. Moštvo pa je na zadnjih šestih tekmah zbralo 4 zmage in pa po 1 remi in poraz. Govorimo o tekmah v gosteh in doma. No Netsi so tudi v dobri formi, saj so na zadnjih šestih tekmah zbrali 3 zmage in 3 remije. Brad Inman je najboljši strelec ekipe Brisbane, do sedaj je dosegel 4 gole. Dimitri Petratos pa je zadel 5. krat za ekipo Newcastle Jets. Remi je povsem verjetn, prinese nam kvoto 3.41, pa srečno z vašo stavo.

1.27 Proshin, Sergey – Smirnov, Aleksandr
Tip: 1

1.70 Zenit – Erofey
Tip: 2

1.70 Evropa – Amur
Tip: 1

2.15 Dizel – Grom
Tip: 1

1.63 Brisbane Broncos – South Sydney Rabbitohs
Tip: 2