Zadnji delovni dan tega tedna nam že prinaša možnosti igranja športnih stav na nekatere najboljše nogometne lige v Evropi.

Leeds United
1.66
Bristol City FC
Leeds United
1X2, Redni del tekme

Paris St Germain
1.51
Racing Strasbourg
Paris St Germain
1X2, Redni del tekme

NK Lokomotiva Zagreb
1.93
NK Lokomotiva Zagreb
NK Varteks Varaždin
1X2, Redni del tekme

Borussia Dortmund
1.74
FC Heidenheim
Borussia Dortmund
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Pred nami je tekma 20 kroga prve nemške nogometne lige, ki se bo pričela ob 20:30 uri. Heidenheim je na prejšnji tekmi proti Hoffenheimu remiziral z 1:1 in podaljšal niz treh zaporednih remijev v ligi. Zaradi tega niza brez zmage so izpadli iz zgornje polovice lestvice Bundeslige. Vendar pa novopečeni debitanti ne smejo biti preveč žalostni, saj imajo še vedno udobnih 11 točk prednosti pred območjem izpada, kar je dober podatek. Trenutno so tudi na klubskem rekordu šestih zaporednih tekem Bundeslige brez poraza (3 zmage, 3 neodločeni izidi). S tem super rekordom so ena od le petih ekip v nemški prvi ligi, ki v letošnjem koledarskem letu še niso doživele poraza. Na zadnjem medsebojnem srečanju septembra proti BVB se jim je uspelo vrniti iz zaostanka 2:0 in doseči hvalevreden remi 2:2. Kar pa zadeva moštva Dortmund, počasi začenjajo pridobivati zagon, saj si prizadevajo zmanjšati zaostanek za vodilnimi v ligi. Trenutno so neporaženi na zadnjih petih ligaških tekmah, zmagali pa so na vseh treh tekmah, ki so jih odigrali leta 2024. V teh treh zmagah so na vsaki dosegli 3 ali več zadetkov, kar jim ni uspelo že od maja 2023. V obrambnem smislu na ligaški tekmi niso prejeli več kot enega gola vse od domačega poraza s 3:2 proti RB Leipzigu, ko so igrali z desetimi igralci. Ta impresivna forma je tudi prispevala k temu, da so v tej sezoni tretja najboljša ekipa v gosteh v bundesligi (4 zmage, 4 neodločeni izidi, 1 poraz). Z novo zmago na prihajajoči tekmi bi prvič po letu 2023, ko so zmagali na 8 zaporednih tekmah Bundeslige, zmagali na treh zaporednih tekmah v gosteh. Bodite pozorni na Erena Dinkçija, ki je za Heidenheim zadel na zadnji tekmi in tudi na povratni tekmi proti Dortmundu. Vendar pa je do sedaj le 3 od svojih 7 ligaških golov dosegel na domačih tekmah. Niclas Füllkrug pa je na drugi strani pri Dortmundu v odlični formi, saj je na zadnjih dveh tekmah dosegel 4 zadetke, od tega 3 iz kazenskih strelov. Še ena zanimivost, Heidenheim je imel v tej sezoni največ domačih tekem, na katerih je bilo zabeleženih več kot 4,5 gola (3 zmage, 2 poraza). BVB je torej favorit za zmago v gosteh, toda to ne bo enostavna tekma.
Stavne kvote: Stavnica 20Bet nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 4.00. Remi je vreden kvote 4.50, zmaga ekipe BVB pa je vredna kvote 1.73.

Almere City
1.96
Almere City
Excelsior Rotterdam
1X2, Redni del tekme

Athletic Bilbao
1.51
Athletic Bilbao
RCD Mallorca
1X2, Redni del tekme

AC Fiorentina
2.05
US Lecce
AC Fiorentina
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.30
Nigerija
Angola
1X2, Redni del tekme

DR Kongo
2.45
DR Kongo
Guinea
1X2, Redni del tekme