Še en dan odločilnih tekem svetovnega prvenstva v nogometu je danes pred nami. Tudi danes pa se igra res veliko število košarka in lige NBA.

1.90 Skupinski del Južna Koreja – Portugalska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.90 Skupinski del Gana – Urugvaj [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

4.80 Skupinski del Kamerun – Brazilija [Nevtralna lokacija]
Tip: X

2.65 Skupinski del Srbija – Švica [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.75 NBA Atlanta Hawks – Denver Nuggets
Tip: 2

1.71 NBA Brooklyn Nets – Toronto Raptors
Tip: 1

1.24 NBA Boston Celtics – Miami Heat
Tip: 1

1.22 NBA Milwaukee Bucks – Los Angeles Lakers
Tip: 1
Opis tekme: Milwaukee bo danes v domači dvorani gostil Lakerse. Milwaukee je druga ekipa vzhoda z 15 zmagami in 5 porazi. Moštvo že celotno sezono igra brez zelo pomembnega člena, gre za igralca z imenom Khris Middleton, ki bo tudi danes verjetno še manjkal. Milwaukee se tako zaenkrat drži vrhunsko, moštvo je tudi v seriji treh zaporednih zmag. V tem obdobju so premagali NY, DAL in pa CLE. Milwaukee ima 3 obrambo lige, so 1 skakalna ekipa lige, 15 ekipa lige po podajah in pa 16 napad lige. Vse to so zelo dobre številke. Na drugi strani pa so Lakersi 5 skakalna ekipa lige, 14 napad, 18 obramba lige in pa 16 ekipa lige po asistencah. Lakersi so tako 13. ekipa zahoda z 8 zmagami in 12 porazi. Moštvo je sicer letos v gosteh zbralo samo 2 zmagi in pa kar 6 porazov. Lakersi so sicer na zadnjih 10 tekmah imeli malce lažji razpored in to so tudi izkoristili, saj so v tem nizu zbrali 6 zmag in pa 4 poraze. Pri moštvu je prvi strelec ekipe A. Davis z 26 točkami na tekmo. Na drugi strani je Giannis z 31 točkami zanesljivo prvo ime moštva. Danes tako lahko pričakujemo še eno dominantno predstavo Giannisa proti Davisu, kjer se bo verjetno zopet pokazalo kdo je najboljši igralec lige NBA. Stavnice sicer danes kar v 80% napovedujejo zmaga domače ekipe Milwaukee, kar je tudi naša stavna napoved. Milwaukee je letos doma dosegel 11 zmag in 2 poraza, kar je super podatek.

Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home Slovenija nam za zmago domače ekipe ponuja kvota 1.22. Zmaga Lakersov v gosteh pa je velika 3.90.

1.40 NBA Memphis Grizzlies – Philadelphia 76ers
Tip: 1

1.31 NBA Golden State Warriors – Chicago Bulls
Tip: 1