Pred nami je torej petek, ki nam že ponuja tekmo prve španske nogometne lige. Športne stavnice pa nam bodo za podaljšani vikend ponudile res vrnite ligaškega nogometa v vseh top ligah na stari celini. Vrača se namreč nogomet v Premier ligi, Bundesligi, Ligue1, Serie A in pa Laligi.

1.50 Watford FC – Sheffield Wednesday
Tip: 1

1.66 Preston North End – Norwich City
Tip: 2

2.17 Queens Park Rangers – Coventry City
Tip: 1

2.07 Derby County – Luton Town
Tip: 1

2.14 Brescia – Pordenone
Tip: 1

1.65 Frosinone – AC Reggiana 1919
Tip: 1

2.45 Levante UD – Huesca
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je 29 krog prve španske lige, ob 21:00 uri se bosta pomerila domači Levante in pa Huesca. Huesca je z naskokom zadnja ekipa Lalige, do sedaj so zbrali 21 točk in pa negativno gol razliko 26:44. Moštvo sicer še vedno lahko ubeži zadnjim trem mesto, toda to bo vse prej kot enostavna naloga. Na drugi strani je Levante 10. ekipa lige, do sedaj so zbrali 35 točk in pa gol razliko 36:37. Levante bo tako očitno sezono zaključil v zlati sredini, to pomeni brez evropskih tekem, seveda pa to pomeni tudi obstanek v prvi španski nogometni ligi. Levante je sicer pred premorom na zadnjih petih tekmah zbral tri poraze, remi in zmago. Na drugi strani pa je Huesca na zadnjih petih tekmah zbrala dva poraza, dva remija in zmago, ki pa se je zgodila 21.2.21. Torej Huesca že lep čas ne pozna zmage, tudi danes pa je favorit za zmago Levante. Na prvi letošnji medsebojni tekmi pa smo lahko videli remi 1:1.

Huesca nima zmage na zadnjih 4. tekmah.
Ruben Vezo ima več rumenih kartonov (6), kot katerikoli drugi igralec pri Levanteju.
Rezultati Huesce v gosteh to sezono so sledeči: 1-6-7.

Stavne kvote: Priljubljena stavnica Bet365 nam za zmago domačega Levanteja ponuja kvoto 2.45. Remi je vreden kvote 3.40, zmaga Huesce pa kvote 2.90 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.43 CD Nacional – Portimonense
Tip: 2

1.40 New York Knicks – Dallas Mavericks
Tip: 2

1.57 Indiana Pacers – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.08 Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

2.26 Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks
Tip: 1

1.48 Sacramento Kings – Los Angeles Lakers
Tip: 1
Opis tekme: Gre za obračun dveh ekip zahodne konference. Lakersi so v zadnjih tednih v velikih težavah, saj se ubadajo z poškodbami glavnih dveh zvezdnikov. Tako Davis kot James bosta namreč še kar nekaj časa odsotna, za nameček pa se je poškodoval še Andre Drummond, ki je zadnja nova velika okrepitev kluba. Andre Drummond bo sicer manjkal samo tekmo ali dve. Lakersi so trenutno še vedno 4. ekipa zahoda. To pomeni 30 zmag in 18 porazov, moštvo pa je na zadnjih petih tekmah zbralo 50% izkupiček zmag in porazov. Klubu pa za ovratnik dihajo Denver in Portland, tudi Dallas je zelo blizu. LA ima sicer 21 napad lige in pa še vedno drugo obrambo lige. Na drugi strani so Kingsi tudi letos na mestih, ki ne vodijo v končnico. Do sedaj so zbrali 22 zmag in 26 porazov. Je pa moštvo dobri formi, saj so na zadnjih 10 tekmah zbrali kar 7 zmag in samo 3 poraze. Eden izmed teh porazov je prišel tudi na zadnji tekmi, boljši so bili Spursi z 120:106. To je bila sicer druga zaporedna tekma Spursov in Kingsov. Kingsi imajo kar 6 napad lige, toda imajo tudi predzadnjo obrambo lige. Kingsi bi danes morali izkoristiti poškodbe Lakersov in zmagati.

Stavne kvote: Zmaga domačega Sacrametna je vredna kvote 1.48. Medtem ko za zmago jezernikov dobimo kvoto 2.48. Vse ostale kvote pa najdete na stavnici BetWinner.