Zadnji delovni dan tega tedna se bomo posvetili prvi Irski nogometni ligi in pa drugi Irski nogometni ligi, več pa si seveda lahko preberete v spodnjih stavnih analizah.


1.80 Premier Division Dundalk FC – Shamrock Rovers
Tip: 2
Opis tekme: Današnja tekma se bo igrala ob 20:45 uri, gre pa za tekmo 20 kroga in pravi derbi za vrh lige. Shamrock Rovers so prva ekipa lige z 42 točkami in gol razliko 33:12. Druga ekipa lige pa je je Dundalk z 34 točkami in gol razliko 27:14. Na drugem in tretjem mestu je gneča, saj kluba loči samo točka. Sicer pa je Dundalk v super seriji štiri zaporednih zmag. Na zadnje je moštvo doma premagalo zadnjo ekipo lige z 1:0. Shamrock Rovers pa so na zadnjih petih tekmah zbrali tri zmage, poraz in pa remi. Torej Dundalk so trenutno v nekaj boljši formi in igrajo pred domačimi gledalci, zato si lahko obetajo morda tudi tri točke. Na zadnji medsebojni tekmi obeh ekip je sicer Shamrock Rovers doma premagal Dundalk z 1:0. Tekma je sicer bila zelo izenačena, tako v posesti žoge, kot strelih na okvir vrat. Tudi danes si lahko obetamo podobno izenačeno tekmo, nekaj več prednosti pa dajemo tokrat domačemu klubu.

Dundalk doma ne pozna poraza proti Shamrock Rovers na njunih 3. srečanjih.
Rezultati Dundalk na domačem igrišču to sezono so: 7-2-0.
Dundalk ni izgubil na zadnjih 7. tekmah v vseh tekmovanjih

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 4.20, remi kvote 3.40, zmaga gostov pa kvote 1.80 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.88 Premier Division Bohemians Dublin FC – Shelbourne FC
Tip: 1

1.36 Premier Division Saint Patrick´s Athletic – University College Dublin
Tip: 1
Opis tekme: V prvi Irski nogometni klub se danes igra že 20 krog, tako da nas čaka že kar dodobra določen pogled na ligaški lestvico. Ekipa Saint Patricks trenutno zaseda 4. mesto z 28 točkami in gol razliko 24:16. UC Dublin pa se z naskokom nahaja na zadnjem 10. mestu. Moštvo je do tega kroga zbralo samo 1 zmago, 6 remijev in pa kar 11 porazov, kar pomeni, da imajo na kontu samo 9 točk. UC Dublin je na zadnjih petih tekmah le prišel do prve ligaške zmage in sicer v gosteh proti ekipi Finn Harps z 0:1. Sicer pa je moštvo v nizu dveh porazov, dveh remijev in pa prej omenjene zmage. Saint Patricks tudi ni v dobri formi, saj je na zadnjih petih tekmah zbral prav tako eno zmago, dva remija in pa dva poraza. Na zadnji medsebojni tekmi je Saint Patricks v gosteh premagal Dublin z 1:2. Od leta 2002 sta se današnja nasprotnika srečala kar 46krat. Saint Patricks ima na kontu kar 22 zmag, UC Dublin pa jih ima samo 7.

St. Patricks doma ne pozna poraza proti UC Dublin na njunih 17. srečanjih.
Rezultati UC Dublin v gosteh to sezono so sledeči: 1-1-7.
Eoin Doyle je najboljši strelec ekipe St. Patricks, dosegel je 5 golov.

Stavne kvote: Portal PartyPoker nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.36. Remi je vreden kvote 4.40, zmaga ekipe UC Dublin pa je vreden kvote 7.00.

1.26 Premier Division Derry City FC – Drogheda United
Tip: 1

1.87 Premier Division Sligo Rovers FC – Finn Harps FC
Tip: 1

1.55 Prva Liga Treaty United – Athlone Town AFC
Tip: 1

1.68 Prva Liga Bray Wanderers – Galway United FC
Tip: 2

1.98 Prva Liga Cobh Ramblers – Wexford FC
Tip: 2

1.72 Prva Liga Longford Town FC – Cork City FC
Tip: 2