Danes je nogometna ponudba bolj skopa kot v preteklih dnevih seveda kar se najmočnejših nogometnih lig tiče. Od najmočnejših nogometnih lig bo danes na sporedu zgolj 1 tekma v Angleški nogometni ligi. Vseeno pa nam bodo športne stavnice danes ponudile kar nekaj razvedrila in upajmo, da ga boste izkoristili sebi v plus.

2.85 West Ham United – Watford FC
Tip: X – To bo danes edina nogometna tekma iz najmočnejših 5 nogometnih evropskih lig. Med sabo se bosta pomerili ekipi West Hama in Watforda. Za obe ekipi je tekma strašanskega pomena saj se krčevito borita za obstanek v prvi ligi. West Ham se trenutno nahaja na 16. mestu in ima pred 18. ekipo zgolj 3 točke naskoka. Popolnoma enako velja za Watford, ki je na 17. mestu z enakim številom točk kot West Ham. Obe dve ekipi imata sicer tekmo manj od 18. in 19. ekipe lige. Obe dve ekipe bosta danes zagotovo poizkušale ne izgubiti tekme, saj je to najboljša opcija ta obe dve. V kolikor bi se tekma končala z remijem, bi obe dve imele pred zadnjima dvema krogoma 4 točke prednosti, kar je zelo veliko, če vemo, da je to spodnji del lestvice in da je na voljo zgolj 6 točk. Če pogledamo formo obeh dveh ekip na zadnjih 5 tekmah je zalo podobna. West Ham ima 2 zmage, 1 remi ter 2 poraza, medtem ko ima Watford 2 zmage in 3 poraze. Na stavnicah ni izrazitega favorita praktično nikjer. Bet at home stavnica za neodločen izid denimo ponuja kvoto 2.85. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je malce uspešnejši West Ham, ki ima 3 zmage in 2 porza. Za danes napovedujemo neodločen izid, saj po našem mnenju nobena izmed ekip ne bo želela tvegati preveč.

1.64 Huddersfield Town – West Bromwich Albion
Tip: 2

1.98 Boreham Wood – Halifax Town
Tip: 1

1.72 FC Crotone – Unione Sportiva Salernitana 1919
Tip: 1

1.91 Empoli FC – Virtus Entella
Tip: 1

1.67 Spezia Calcio – FBC Unione Venezia
Tip: 1

2.15 SS Juve Stabia – Chievo Verona
Tip: 2

1.55 Girona FC – CF Cadiz
Tip: 1

1.56 Huesca – Numancia CD
Tip: 1 – Obe dve ekipi se borita za različne cilje :). Domači bi se z današnjo zmago še bolj približali direktni uvrstitvi v prvo špansko ligo, medtem ko gostje potrebujejo točke za obstanek. Huesca ima pred tretjo Almerijo na prvenstveni lestvici zgolj točko prednosti in da ohrani drugo mesto danes zagotovo potrebuje zmago. Enako velja za goste, ki imajo na 18. mestu, ki še zagotavlja obstanek točko naskoka. Je pa zanimivo, da je forma obeh dveh ekip praktično enaka. Obe dve ekipi imata na zadnjih 5 tekmah po 3 zmage in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa je uspešnejša ekipa Numancia, ki ima 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Vseeno pa menimo, da bo danes zmagala domača ekipa, ki je bistveno višje na prvenstveni lestvici.

1.43 Real Oviedo – Racing Santander
Tip: 1