Pred nami so polfinalni tekmi na letošnjem Evropskem prvenstvu, prav tako pa boste lahko na športnih stavnicah stavili na nekatere najboljše nogometne lige v Evropi.

3.50 Premier liga Aston Villa – Southampton FC
Tip: X

2.80 Premier liga Nottingham Forest – Fulham FC
Tip: 1

3.30 Serie A US Salernitana – US Lecce
Tip: X

2.05 Primera Division Real Valladolid – Cadiz
Tip: 1
Opis tekme: V španski Laligi se danes pričenja 6 krog, omenjena tekma pa se bo pričela ob 21:00 uri. Cadiz je trenutno zadnja ekipa celotne lige. Moštvo je še brez zmage in tudi brez remija, ter neverjetno gol razliko 0:14. Cadiz je tako v izjemno slabem položaju, saj še niso uspeli zadeti niti na eni sami tekmi. Tudi Real Valladolidu ne gre veliko boljše, saj je trenutno 17. ekipa lige z 4 točkami. Moštvo je do sedaj zbralo gol razliko 3:10. Real Valladolid je na zadnjih petih ligaških tekmah zbral remi, zmago in pa tri poraze. Cadiz pa je seveda v seriji petih zaporednih zmag, nazadnje jih je premagala Barcelona z 0:4. V lanski sezoni smo lahko videli dva remija Cadiza in pa Real Valladolida.

Cadiz nima zmage na zadnjih 9. tekmah.
Valladolid doma ne pozna poraza proti Cadizu na njunih zadnjih 4. srečanjih.
Lani je Cadiz bil 14 na tabeli, z 5 točkami. Zdaj pa so 20 ekipa lige 0 točkami.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 Slovenija nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.05. Remi je vreden kvote 3.30, zmaga Cadiza v gosteh pa je vredna kvote 3.80.

3.25 Ligue 1 AJ Auxerre – FC Lorient
Tip: X

1.70 Eredivisie FC Utrecht – NEC Nijmegen
Tip: 1

1.56 EuroBasket, zaključni krog Nemčija – Španija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1
Opis tekme: Ni veliko ljudi, ki bi pred začetkom EP v košarki napovedalo polfinale med Nemčijo in Španijo. Nemci že celotno prvenstvo igrajo nad pričakovanji, poleg tega pa so seveda vsako tekmo preko domačimi gledalci, kar je velik plus. Nemci so v prejšnjem krogu premagali Grčijo potem ko so imeli izjemno napadalno tekmo. Tudi zato danes ne moremo pričakovati še ene takšne vrhunske tekme v napadu. Španija pa že celotno prvenstvo igra dobro, vseeno pa jih nihče ne jemlje resno. Španci bodo danes trd oreh za domačo ekipo Nemčije, in prav lahko bi na koncu spet videli Španijo v finalu Eurobasketa.

Stavne kvote: Na stavnici E-stave dobimo kvoto za zmago Nemčije 1.56, več kvot pa preverite na estave.