Začetek vikend je že skoraj tu, začeli pa ga bomo z nekaterimi tekmami v najboljših evropskih nogometnih ligah in pa v prvi Slovenski nogometni ligi.

3.70 Bundesliga SC Freiburg – Borussia Dortmund
Tip: X

2.38 Primera Division Osasuna – FC Sevilla
Tip: 2

3.25 Ligue 1 FC Nantes – Lille OSC
Tip: X

2.17 Primeira Liga FC Famalicao – Sporting Braga
Tip: 2

1.83 Prva Liga NK Celje – NK Bravo
Tip: 1
Opis tekme: Danes ob 20:15 uri se v domačem prvenstvu začenja 5. krog, pomerila pa se bosta dva kluba, ki ima za sabo zelo slab uvod v sezono. Bravo se nahaja na predzadnjem 9. mestu z 3 točkami in gol razliko 1:4. Slabši od njih pa so samo Mariborčani, ki imajo še slabšo gol razliko, kar je res šokanten podatek. Celje pa je 8. ekipa lige z prav tako 3. točkami in pa gol razliko 4:5. Sezona je še dokaj na začetku, se pa že malce vidi kdo bo letos prvi vrhu in kdo ne. Bravo in Celje pa po koncu sezone zagotovo pričakujemo malce višje, cilj obeh ekip je zagotovo obstanek v prvi ligi. Bravo je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih zbral samo eno ligaško zmago in to je bilo proti Kopru z 1:0. Vse ostalo so bili sami porazi. Celje pa je bilo v seriji treh zaporednih ligaških remijev. No na zadnji tekmi pa so v gosteh izgubili, Tabor Sežana je bila boljša z 1:0. V lanski sezoni sta ekipi vedno zbrali domače zmage. Bravo je doma dvakrat premagal Celje z 2:1 in pa 3:0. Celjani pa so doma premagali Bravo z 1:0 in pa v 31 krogu z 2:0. Lahko danes od Celja pričakujemo novo domačo zmago, ali pa bo Bravo presenetil v gosteh?

Celje nima zmage na zadnjih 9. tekmah.
Lani je Bravo bil 4 na tabeli, z 6 točkami. Zdaj pa so 9 ekipa lige z 3 točkami.
Celje je igral 4 zaporedne domače tekme brez zmage.

Stavne kvote: Spletna stran PartyPoker sport nam za zmago Celja ponuja kvoto 1.83. Remi je vreden kvote 3.20, zmaga NK Bravo v gosteh pa visoka kvote 3.80.

2.75 Ekstraklasa Aspn Miedz Legnica – KGHM Zaglebie Lubin
Tip: 1

1.94 Ekstraklasa Widzew Lodz – Legia Warsaw
Tip: 2