Zadnji delovni dan tega tedna nam ponuja športne stave na veliko število nogometnih tekem. Preverili pa bomo tudi nekaj tekme v ligi NBA. Obeta se nam zelo zanimiv športno stavni dan.

2.14 Bundesliga Borussia M’gladbach – Borussia Dortmund
Tip: 2

1.74 Ligue 1 Olympique Lyon – OGC Nice
Tip: 1

2.12 Eredivisie Sparta Rotterdam – Twente Enschede
Tip: 2

2.33 Serie A Empoli FC – Cremonese
Tip: 1

1.45 NBA Kings – LA Lakers
Tip: 2
Opis tekme: Sacramento Kings so že pregovorno slabi, tudi letos ni nič kaj drugače. Moštvo je nazadnje bilo v vrhu lige NBA pred nekje 20 leti, vse od takrat pa je že samo uvrstitev v končnico veliko uspeh. Moštvo trenutno zaseda 11. mesto na zahodu, kar pomeni da so prva ekipa brez možnosti, da pridejo v končnico. Ekipa je letos nanizala 4 zmage in pa 6 porazov. Prvi igralec ekipe pa je De’Aaron Fox, ki na tekmo dosega 25 točk, 5 skokov in pa 5 podaj. Lakersi pa so letos zagotovo eno večjih razočaranj v ligi. Marsikateri navijač Jezernikov je letos upal na boljšo sezono od lanske, sedaj pa se zdi da se Lakersom obeta še ena sezona brez uvrstitve v končnico. In to kljub temu, da imajo veliko trojico James, Davis in pa Westbrook. Lakersi so do tega krogu zmogli samo 2 zmagi in pa kar 9 porazov. Moštvo je tudi v seriji štirih zaporednih porazov. Nazadnje so jih ugnali mestni tekmeci Clippersi (brez prvega igralca ekipe Kawhi Leonarda). Clippersi so slavili z 114:101. Na tekmi pa je v zadnji četrtini staknil poškodbo tudi Lebron James in sicer v levi nogi. James ni več najmlajši, tako da vprašanje ali bo danes igral in če bo igral na kakšnih %. James že tako ali tako letos kaže zelo slabe predstave, saj ima najnižje % meta v njegovi karieri. Lakersi so letos sploh zelo slabi v napadu, saj dosegajo samo 107 točk na tekmo. To je 28 napad lige, ob enem pa imajo šele 24 obrambo lige. Kingsi pa na tekmo dosegajo 115 točk, kar je 10 napad lige, kar je dosti boljše od Lakersov, so pa tudi zelo slabi v obrambi, saj imajo šele 25 obrambo lige. Lakersi bi danes doma morali vzeti zmago, toda ali jo bodo pa je veliko vprašanje.

Stavne kvote: Nova športna stavnica 20Bet nam za zmago Lakersov ponuja kvoto 1.45. Zmaga Sacramenta pa je visoka kvote 2.11.

1.92 NBA Cavaliers – Warriors
Tip: 2