S tekmo Turčija vs Italija se končno začenja Evropsko prvenstvo v nogometu. Več tekem si lahko obetamo že jutri, za danes pa torej ena tekma nogometa na EP, prav tako pa se igrajo dve zelo zanimivi tekmi.

1.40 Zverev, Alexander – Tsitsipas, Stefanos
Tip: 2

1.35 Đoković, Novak – Nadal, Rafael
Tip: 2

1.50 Turčija – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je torej prva tekma letošnja nogometna evropskega prvenstva, na kateri se bosta pomerila Turčija in pa Italija. Tekma se bo igrala ob 21:00 uri po našem času. Naši zahodni sosedi so na tej tekmi favorit, na kar kaže tudi njihova zadnja forma. Italija je namreč v seriji osmih zaporednih zmag. Ekipi sta se na prvi tekmi srečali že na Euro 2000, takrat je Turčija izgubila z 2:1, toda vseeno napredovala v izločilne boje. Italija se ni uspela uvrstiti na zadnje veliko tekmovanje, to je bilo svetovno prvenstvo 2018, sedaj pa reprezentanca upa na kakšen velik dosežek. Cilj je tudi končno prvo mesto, Italija je sicer bila nazadnje evropski prvak davnega leta 1968 in to na svojem domačem terenu. Italija je sicer letos ena izmed favoritov, predvsem po zaslugi zadnje odlične forme (22 zmag in 5 remijev, 0 porazov).

Italija ni izgubil na svojih zadnjih 27. tekmah
Turčija pa ni izgubila na zadnjih 6. tekmah
Italija ima tudi zmagovalno serijo 8. tekem.

Stavne kvote: Stavna kvota na zmago Italije je 1.50. Remi je vreden kvote 3.90, zmaga Turčije pa kvote 7.50 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.77 Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers
Tip: 2
Opis tekme: Atlanta je na prvi tekmi presenetila Philo in zmagala v gosteh z 128:124. No na drugi tekmi pa je Philadelphia pokazala kdo je glavni na vasi in dosegla pomembno zmago z 102:118. Phila je zadnjo tekmo dobila dokaj prepričljivo, dominirala je v koših v raketi 52:44. Prav tako pa je dosegla kar 20 točk in hitrih protinapadov, Atlanta jih je samo 9. Največje vodstvo Phile na tej tekmi je bilo 20 točk. Atlanta pa je na tej tekmi vodila največ samo za eno točko. Velik problem Atlante na tej tekmi so bile tudi izgubljene žoge. Moštvo je namreč izgubilo kar 17 žog, in potem od tega takoj prejelo s strani Phile 28 točk. Pri Phili je tudi na drugi tekmi blestel Joel Embiid, tokrat je zbral kar 40 točk in pa 13 skokov. Vse to ob 52% metu iz igre. po 22 in 21 točk pa sta dosegla še Tobias Harris in pa Seth Curry. Zanimivo je, da je drugi zvezdnik ekipe Ben Simmons na tej tekmi dosegel samo 4 točke. Dodal je tudi še sedem podaj. Toda očitno mu ni bilo potrebno dodati več točk in se je lahko v obrambi povsem posvetili Youngu. Pri Atlanti je namreč na tej tekmi vse prej kot blestel Trae Young, ki je iz igre metal 37% od tega trojke samo 1-7 (14%). Skupno je bilo to dovolj za samo 21 točk. Je pa pri Atlanti blestel Kevin Huerter, dosegel je namreč 20 točk ob 80% metu iz igre. Vseeno je to tekmo odločila odlična obramba Phile, ki je Atlanti dovolila samo 102 točki. Na prvi tekmo je recimo Atlanta Phili nasula kar 26 točk več. Serija se sedaj seli v Atlanto in zanimivo bo vidite odziv obeh ekip. Phila bo seveda želela doseči drugo zaporedno zmago, pa čeprav v gosteh in tako prevzeti nadzor v seriji. Atlanta pa seveda upa na zmago pred domačimi navijači.

Stavne kvote: Športna stavnica BetWinner nam za zmago Phile v gosteh ponuja kvoto 1.77, kar je solidna kvoto, ki se jo splača izkoristiti.

1.75 Denver Nuggets – Phoenix Suns
Tip: 1

1.63 Pogon Grodzisk Mazowiecki – Jagiellonia II Bialystok
Tip: 1

1.61 Pogon II Szczecin – Polonia Sroda WLKP
Tip: 2

3.00 Husum BK – Taastrup FC
Tip: 1

2.13 Kolding BK – Herning Fremad
Tip: 2