Danes se bomo posvetili prvi Argentinski nogometni ligi, kjer se igrata dve tekmi. Prav tako pa ne pozabiti na tenis in pa na jutrišnji začetek kolesarske dirke po Franciji.

1.38 U19 European Championship, Skupinska faza Izrael – Anglija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.79 Ykkonen FC KTP Kotka – Mikkelin Palloilijat
Tip: 1

3.05 Ykkonen IF Gnistan – KPV Kokkola
Tip: 2

1.46 Ykkonen JaPS – Turun Palloseura
Tip: 2

1.47 Prva Liga Bray Wanderers – Cork City FC
Tip: 2

1.45 Prva Liga Wexford FC – Athlone Town AFC
Tip: 1

3.05 Primera Division, Torneo Inicial CA Central Cordoba SE – Argentinos Juniors
Tip: X

1.94 Primera Division, Torneo Inicial Boca Juniors – CA Banfield
Tip: 1
Opis tekme: V Argentinski nogometni ligi se igra danes oziroma ponoči 6 krog, točneje ob 02:30 uri. Boca se trenutno nahaja na 4. mestu. Moštvo je zbralo 9 točk in pa gol razliko 11:8. Banfield pa se nahaja nekaj mest nižje, točneje na 7. mestu. Moštvo je zbralo 8 točk in gol razliko 5:4. Liga se je šele dobra začela, zato bo za bolj točno kvaliteto ekip še potrebno malce počakati. Je pa seveda Boca zveneče ime in tudi letos bodo najverjetneje krojili sam vrh lige. Boca je sicer na zadnji tekmi igrali njihovo izvedbo Lige prvakov in v gosteh remizirala z ekipo Corinthians (0:0). Pred tem pa je Boca v ligi zbrala dve zmagi in pa dva poraza. Banfield pa je na zadnjih petih ligaških tekmah zbral dve zmagi, dva remija in pa poraz. Od leta 2003 smo sicer lahko videli kar 28 medsebojnih tekem Boce in pa Banfielda. Banfield pa je do sedaj samo 3krat uspel premagati Boco. Videli pa smo še 9 remijev in pa kar 16 zmag ekipe Boca. Na zadnje pa sta se ekipi v ligi razšli z remijem 0:0. Danes je Boca pred domačimi gledalci velik favorit, pa čeprav imajo dokaj visoko kvoto za zmago.

Boca Jrs doma ne pozna poraza proti ekipi Banfield na njunih zadnjih 5. tekmah
Exequiel Zeballos je najboljši strelec Boce, dosegel je 3 golov. Giuliano Galoppo je zadel 2. krat za ekipo Banfield.
Lani je Boca Jrs bila 23 na tabeli, z 4 točkami. Letos pa so veliko višje, saj so 4 ekipa lige.

Stavne kvote: PokerStars sport vam ponuja slednje kvote: zmaga Boca Jr. pred domačini gledalci je vredna kvote 1.94. Remi je vreden kvote 3.20, zmaga gostov pa je vredna kvote 3.95.