Stavna nedelja nam prinaša veliko število tekem v svetovnem košarkarskem prvenstvu, ki se igra na Kitajskem. Poleg tega bo potekalo moško finale OP ZDA v tenisu. Spodaj pa seveda tudi danes lahko zasledite vse top stave današnjega dneva.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

SC Internacional
2.40
1 X 2
SC Internacional – São Paulo

Palmeiras
1.60
1 X 2
Goias – Palmeiras

Portland Timbers
1.75
1 X 2
Portland Timbers – Sporting Kansas City

Los Angeles FC
1.70
1 X 2
Orlando City – Los Angeles FC

Tunizija
1.13
Stava na zmago
Tunizija – Angola

Rusija
1.26
Stava na zmago
Venezuela – Rusija

Italija
1.06
Stava na zmago
Portoriko – Italija
Opis: 
Reprezentanci sta se do sedaj pomerili na treh uradnih tekmah, vsakokrat pa so bili boljši Italijani. Tudi danes so z kvoto 1.06 veliki favoriti, torej glede na stavnice se obeta vsaj zmaga z 15 točkami razlike. V drugem delu tekmovanja je Italija na 3 mestu, zbrala je točk z koš razliko +55, medtem ko je Portoriko prav tako nanizal 6 točk, a ima negativno koš razliko -48. Portoriko je sovjo zadnjo tekmo izgubil proti Srbiji z kar 47:90. Italijani pa so na svoji zadnji tekmi izgubili tesno tekmo z močno Španijo, bilo je 67:60 za špance.

Nigerija
1.22
Stava na zmago
Kitajska – Nigerija

Iran
1.08
Stava na zmago
Iran – Filipini

Srbija
1.20
Stava na zmago
Španija – Srbija
Opis: 
Ob 14.30 uri nas čaka prava poslastica svetovnega prvenstva v košarki, saj se bosta pomerila vodilni ekipi drugega dela, torej današnja tekma bo za prvo mesto. Obe moštvi imata namreč trenutno 8 točk, nekaj boljšo koš razliko pa ima Srbija. Reprezentanci sta se na velikih tekmovanjih nazadnje pomerili leta 2015 na EP, takrat so bili boljši Srbi z 80:70. Sicer pa sta takrat bili na parketu povsem različni ekipi kot bosta danes, tako da tezko vlečemo kakšne večje zaključke iz preteklih tekem. Sploh zato, ker imajo Srbe po dolgem času na turnirju najboljšo mozno zasedbo in tudi zaradi dejstva da so Američani zelo oslabljeni, so tako Srbi prvi favoriti za osvojitev zlata. Pa ne samo na papirju, Srbi kazejo tudi najboljšo košarko na samem parketu, kjer za enkrat še niso imeli resnega tekmeca. Morda se bo to spremenilo danes, saj so Španci tudi zelo nevarni, toda tudi Španci niso to kar so bili v svojih zlatih časih, ko sta še igrala oba brata Gasol. Sicer pa so Španci na zadnji tekmi imeli veliko dela z Italijo, na koncu so zmagali z 67:60. Za primerjavo, Srbi so nekaj dni nazaj premagali Italijo z 92:77. Srbi so pa svojo zadnjo tekmo razbili Portoriko z 90:47. Glede na vse videno bi morali Srbi danes zmagati za nekje 10 točk, bomo pa seveda videli kako se bo tekma odvila. Čista zmaga na Srbijo nam na športni stavnici E-stave prinese kvoto 1.20, medtem ko za zmago Španije dobimo kvoto 4.05.

Rafael Nadal (ESP)
1.16
1 2 – Kdo bo zmagal?
Danil Medvedev (RUS) – Rafael Nadal (ESP)