Gremo Slovenija! Vse ostalo je danes nepomembno, saj se bodo danes odbojkarji Slovenije borili za zlato medaljo in poskušali ponoviti uspeh košarkarske reprezentance, ki so prav tako proti Srbiji osvojili zlato medaljo. Finale se bo začelo ob 17:30 uri, tudi danes pa naši odbojkarji niso favoriti za zmago, saj imajo kvoto za zmago 2.50! Podcenjevanje stavnic se torej nadaljuje tudi na današnji finalni tekmi, kar se splača izkoristiti! Tako kot nismo bili favoriti proti Bolgarom, Rusom in Poljakom pa vsi vemo da se je Slovenija uvrstila v veliko finale. Sicer pa smo včeraj v tekmi za tretje mesto videli gladko zmago Poljske z 3:0 nad domačo Francijo.

Poleg odbojke in finala evropskega prvenstva pa je tudi danes na sporedu kar nekaj nogometa, vse top športne stave pa seveda preverite v spodnjih stavnih nasvetih.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Tabor Sežana
2.25
1 X 2
Tabor Sežana – NK Bravo Publikum

Več kot 2,5
1.78
Koliko golov bo doseženih?
NK Rudar – NK Triglav Kranj

Leicester City
1.53
1 X 2
Leicester City – Newcastle United

SSC Napoli
1.20
1 X 2
SSC Napoli – Brescia
Opis: 
V 6. krogu Seria A nas ob 12:30 uri čaka tekma med domačo ekipo Napolija in Brescijo. Seveda je Napoli na domačem terenu favorit, kar je seveda logično. Napoli ima bolj kvalitetno ekipo, poleg tega je tudi v boljši formi kot Brescia. Napoli se trenutno nahaja na 4. mestu Seria A, po 5 krogih je nanizal 9 točk. To seveda ni najboljši mozen uvod v sezono, saj je prvi Inter zbral ze kar 18 točk, drugi Juve pa 16 točk, medtem ko je Atalanta na tretjem mestu z 13 točkami. Na drugi strani je Brescia na 11. mestu, zbrala je 6 točk. Napoli je na zadnjih petih tekmah nanizal 3 zmage in 2 poraza. Svojo zadnjo tekmo pa si je pred domačimi navijači privoščil pravo blamažo in izgubil proti ekipi Cagliari, bilo je 0:1. Tudi gostje so svojo zadnjo tekmo izgubili pred domačimi navijači in sicer protu Juventusu z 1:2. Od leta 1994 smo na medsebojnih tekmah lahko videli 6 zmag Napolija, 5 remijev in 3 zmage Brescije. Stavnica Bet-at-home nam za zmago domačega Napolija ponudi kvoto 1.20, kar bi morala biti zelo verjetna stava, saj si Napoli pred domačimi navijači ne sme privoščiti dveh zaporednih izgub točk. Sicer pa za stavo na remi dobimo kvoto 5.50, medtem ko je zmaga gostov vredna kar kvote 10.00.

Več kot 2,5
1.45
Koliko golov bo doseženih?
Lecce – AS Roma

AC Milan
2.40
1 X 2
AC Milan – Fiorentina

AZ Alkmaar
1.55
1 X 2
AZ Alkmaar – Heracles

Feyenoord Rotterdam
1.42
1 X 2
Feyenoord Rotterdam – FC Twente

FC Sevilla
1.91
1 X 2
FC Sevilla – Real Sociedad

Več kot 2,5
1.57
Koliko golov bo doseženih?
1. FC Köln – Hertha BSC

Olympique de Marseille
1.95
1 X 2
Olympique de Marseille – Stade Rennais

Slovenija
2.50
1 2 – Kdo bo zmagal?
Srbija – Slovenija