Zadnji dan tega vikenda nas čaka veliko nogometnih derbijev. Seveda to pomeni, da bo na delu veliko najboljših klubov na stari celini: Arsenal, M. City, Inter, Juventus, Atletico, Barcelona in mnogi drugi. Tudi v prvi Slovenski nogometni ligi bo zanimiva tekma med Triglavski Kranjem in gostujočo Olimpijo, ki lahko danes z zmago zopet prevzame prvo mesto na ligaški razpredelnici. Vse to in še več pa preverite v top stavnih nasvetih.

 

NK Olimpija Ljubljana
1.40
1 X 2
NK Triglav Kranj – NK Olimpija Ljubljana

NK Rudar ali X
2.00
Dvojna priložnost
NK Rudar – Aluminij Kidričevo

Arsenal FC
1.44
1 X 2
Arsenal FC – Bournemouth

Manchester City
1.13
1 X 2
Manchester City – Wolverhampton Wanderers

Več kot 2,5
1.65
Koliko golov bo doseženih?
Southampton FC – Chelsea FC
Opis: 
V 8. krogu angleške Premier lige nas čaka obračun med ekipo Southampton in Chelsea. Tekma se bo igrala ob 15:00, glavni sodnik tekme pa bo Paul Tiemey. Domači klub je v Premier ligi v nizu dveh zaporednih porazov, zato si danes želi novih treh točk. Modri iz Londona pa na današnje gostovanje prihajajo po evropski zmagi proti Lilleu. Chelsea je sicer v nizu treh zaporednih zmag in to v gosteh, na zadnjih 7 tekmah pa je klub nanizal 4 zmage, 2 poraza in 1 remi. Southampton je na zadnjih 7 tekmah nanizal 4 zmage, 2 poraza in 1 remi. Torej kluba sta v zelo podobniu formi, le da modri igrajo boljše v zadnjih nekaj krogih. Sicer pa je Chelsea še vedno v Premier ligi na zanj skromnem 9 mestu. Klub je v 7 krogih od sedaj zbral 11 točk. Southampton je v enkam obdobju nanizal 7 točk, kar pomeni šele 16 mesto. Vidi se da se Chelsea po zelo salbem začetku pobira, kar pa bo potrebno pokazati tudi na današnjem gostovanju, na kateremu bo modrim zelo težko vzeti vse tri točke. Sicer pa sta kluba stara znanca, saj smo od leta 1993 lahko videli 25 zmag Chelsea, 8 remijev in pa 7 zmag Southamptona. Na teh mesebojnih obračunih Southampton v povprečju zabije 0,9 gola medtem ko Chelsea v povprečju doseže1,8 gola. Poglejmo si še stavne kvote, ki jih za nas ponuja športna stavnica Bet at home: zmaga Southamptona je vredna kvote 3.80, remi je vreden kvote 3.70, medtem ko za zmago Chelseja dobimo kvoto 1.95. Kvote so zelo visoke, zato je možnost zaslužka lepa. Lep stavni tip sta morda tudi več kot 2.5 gola, pa srečno z vašo stavno izbiro.

Atletico Madrid
1.70
1 X 2
Real Valladolid – Atletico Madrid

Več kot 2,5
1.55
Koliko golov bo doseženih?
FC Barcelona – FC Sevilla

X
3.20
1 X 2
Inter Milan – Juventus
Opis: 
V 7 krogu Serie A nas čaka super derbi med vročim Interjem in branilcem naslova Juventusom. Tekme se bo sicer igrala v večernem terminu ob 20:45 uri in bo odločila o tem kdo bo prevzel vodstvo na prvenstveni lestvici. Inter je trenutno na prvem mestu, do sedaj je zbral same zmage, kar pomeni 18 točk. Juventus je trenutno na 2. mestu, zbral je 16 točk. Inter je sicer zadnjo tekmo izgubil v evropi, na tezavnem gostovanju v Barceloni je bilo 1:2, pred tem pa je klub v ligi nanizal kar 6 zaporednih zmag. Juventus je tuid v zelo dobri formi, saj je v nizu 4 zaporednih zmag. Obeta se res zelo zanimiva tekma, ki se prav lahko konča z remijem,

SSC Napoli
1.83
1 X 2
Torino – SSC Napoli

Borussia Mönchengladbach
1.53
1 X 2
Borussia Mönchengladbach – FC Augsburg

AS Saint-Etienne
3.50
1 X 2
AS Saint-Etienne – Olympique Lyon

Budućnost VOLI
1.20
Stava na zmago
Budućnost VOLI – Zadar

Crvena zvezda
1.11
Stava na zmago
Crvena zvezda – KK Primorska