Pred nami so zanimive tekme v najboljših nogometnih ligah na stari celini: Serie A, Budnes liga, Premier liga in druge. Poleg tega bomo preverili tudi košarkarsko dogajanje v regionalni ligi ABA in pa čez luzo v ligi NBA. Top stave tega dneva pa smo zbrali v spodnjem delu tega članka.

Več kot 2,5
1.60
Koliko golov bo doseženih?
AC Milan – Sassuolo

Juventus
1.22
1 X 2
Juventus – Udinese

AS Roma
1.28
1 X 2
AS Roma – Spal

Manchester United
1.70
1 X 2
Manchester United – Everton

X
3.50
1 X 2
Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur

Manchester City
1.42
1 X 2
Arsenal FC – Manchester City
Opis: V 17 krogu angleške Premier lige nas čaka derbi med topničarji in sinje modrimi. Tekma bo potekala ob 17:30 uri na stadionu Emirates. Sicer pa nobena ekipa ne blesti, sploh pa lahko to trdimo za Arsenal. Topničarji so namreč v ligi daleč od prvih 4 mest, ki še vodijo v ligo prvakov. Lani ob enakem času je Arsenal bil na 5. mestu z 34 točkami, letos pa je dosegel samo 22 točk in trenutno 9. mesto. No tudi City pa zaostaja za svojimi cilji, to je med drugim osvojitev domače lige, saj je daleč pred njim Liverpool. Man. City je zmagal 4 zaporedne tekme proti Arsenalu. Obeta se zelo zanimiva tekma, morda smo lahko priča remiju, definitivno pa se nam zdi da domači klub danes ni sposoben vzeti vseh treh točk. Arsenal je sicer na zadnjih šestih tekmah zbral samo 1 zmago in kar 3 remije, ter 2 poraza. City pa je v enakem obdobju nanizal 3 zmage, 2 remija in 1 poraz. Stavnica 1xBet nam za zmago citya ponuja kvoto 1.42, remi je vreden kvote 5.60, medtem ko za zmago Arsenala pred domačimi gledalci dobimo kvoto 6.00!

FC Schalke 04
1.91
1 X 2
FC Schalke 04 – Eintracht Frankfurt

Real Madrid
1.85
1 X 2
CF Valencia – Real Madrid

Celta de Vigo
1.65
1 X 2
Celta de Vigo – RCD Mallorca

KK Igokea
1.60
Stava na zmago
KK Igokea – KK Primorska

Cedevita Olimpija
1.16
Stava na zmago
Cedevita Olimpija – Krka

Sacramento Kings
1.65
Stava na zmago (ZDA)
Sacramento Kings@Golden State Warriors

Denver Nuggets
1.18
Stava na zmago (ZDA)
New York Knicks@Denver Nuggets
Opis: Denver je v zadnjih desetih tekmah zbral samo 50% izkupiček, toda so vsaj v nizu dveh zaporednih zmag. Kot smo se ze veliko razpisali, je velika tezava Denverja neprepričljivi Nikola Jokič. Bomo videli ali bo srb uspel dvigniti svojo formo, saj gre celoten napad skozi njegove roke. Denver je sicer še vedno na visokem 4. mestu zahoda, zbral je 16 zmag in 8 porazov. Na drugi strani je tezko kaj veliko napisati o New Yorku, razen tega da so skupaj z konjeniki in atlanto zbrali 6 zmag in kar 20 porazov. To je seveda zelo mizeren izkupiček, ki pomeni da tudi letos ne bo končnice. New York je tako v pričakovano slabi formi, na zadnjih desetih tekmah je zbral samo 2 zmagi. Knicksi so letos v gosteh zbrali 3 zmage in kar 8 porazov. Vse razen zmage domačega Denverja bo prav malcati šok.

Los Angeles Lakers
1.16
Stava na zmago (ZDA)
Los Angeles Lakers@Atlanta Hawks

https://www.youtube.com/watch?v=_DF-j0kZLX8