Tudi današnja stavna nedelja ne bo tista klasična, se zaradi korona virusa ne bo na delu veliko število najboljših lig na stari celini. Bomo tudi danes zato spoznali nekatere druge lige, ki smo jih do sedaj spregledali. Govorimo o prvih ligah v Turčiji, Rusije, Ukrajine. Preverili pa bomo tudi nogometno dogajanje v prvi Brazilski in Argentinski ligi.

Ne pozabite pa tudi, da lahko vedno igrate spletni casino, poker in ostale igre. Seveda na tujih športnih stavnicah.

2.35 Kayserispor – Yeni Malatyaspor
Tip: 1

2.24 Trabzonspor – Istanbul BBSK
Tip: 1

3.40 Galatasaray – Besiktas JK
Tip: X

1.58 CSKA Moskva – FK UFA
Tip: 1
Opis: V ruski ligi se nemoteno igrajo tekme Wischaja lige. Na sporedu je ze 22 krog in ob 14:30 uri nas čaka tekma med CSKA Moskvo in klubom UFA. CSKA letos zaostaja za svojimi cilji, saj je klub šele 5 ekipa lige. Čeprav so v 11 krogu bili celo na prvem mestu, pa so sedaj popustili. Klub je do tega trenutka nanizal 35 točk, zbral je 10 zmag, 5 remijev in 6 porazov. No UFA pa je 9 ekipa prve ruske lige, do sedaj so zbrali 26 točk ob negativni gol razliki -3. Medtem ko je gladko prva ekipa lige FC Zenit z kar 50 točkami. CSKA je tudi v trenutno veliko boljši formi od gostov. Čeprav je klub v seriji dveh zaporednih porazov, pa je pred tem nanizal 3 zaporedne zmage in remi. NO UFA pa ni uspela zmagati na zadnjih 6 tekmah, od tega je zbrala 3 poraze in 3 remije. UFA je letos v gosteh nanizala samo 2 zmagi, ter 5 remijev in 4 poraze. Na zadnjih dveh medsebojnih tekmah pa smo lahko videli zmagi CSKA-ja z 0:3 in pa 1:0. UFA je od leta 2014 na medsebojnih tekmah dosegla samo 1 zmago, 6 remijev. CSKA pa je zmagal kar 13 tekem. Nikola Vlašić je najboljši strelec ekipe CSKA Moskva, dosegel je 7 zadetkov. Daniil Fomin je letos zadel 3. krat za ekipo UFA. Kvota za zmago domače ekipa je na športni stavnici Bet-at-home 1.58, to je tud naš stavni nasvet.

2.12 FC Rostov – FC Lokomotiva Moskva
Tip: 1
Opis: Obe ekipi sta zelo izenačeni, po točkah sta namreč povsem poravnani Ekipa tako zasedata 3 in 4 mesto prve ruske lige. So pa gostje v veliko boljši formi, saj so na zadnjih 6 tekmah dosegli kar 5 zmag in samo 1 remi. No Rostov pa je v enakem obdobju zbral 2 zmagi, 2 poraza in 2 remija. Rostov je sicer letos pred domačimi gledalci nanizal 7 zmag, 2 remija in samo 1 poraz. Lokomotiva je tudi bolj uspešna na medsebojnih tekmah. Od leta 2003 smo lahko videli kar 20 zmag Lokomotive, 9 remijev in pa samo 6 zmag Rostova. Na zadnjih šestih medsebojnih tekmah pa smo videli 4 zmage Lokomotive in pa 1 remi, ter 1 zmago Rostova. Moskovski klub bi lahko vzel vsaj remi, če ne kar vse tri točke.

1.42 FC Dynamo Kiev – Desna Chernigov
Tip: 1

1.70 FC Zorya Lugansk – FC Shakhtar Donetsk
Tip: 2
1.73 FC Isloch – Dinamo Brest
Tip: 2

1.02 River Plate – Social Atletico Television
Tip: 1

1.07 Racing Club – Boca Juniors
Tip: 2

1.27 Excursionistas – Platense
Tip: 2