Danes se nadaljuje nogometna liga prvakov, to seveda pomeni da boste lahko stavili na kakšen super nogometni derbi in tudi danes je temu tako. Sploh bo zanimivo v skupin smrti ali skupini F, več pa v spodnjem delu te blog objave.

Manj kot 2.5
2.12
Feyenoord Rotterdam
Atletico Madrid
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Lazio Roma
1.53
Lazio Roma
Celtic Glasgow
1X2, Redni del tekme

Paris St Germain
1.64
Paris St Germain
Newcastle Unnited
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: V skupini smrti nas čakajo danes zelo pomembni tekmi. Milan bo doma gostil vodilno Dortmund. PSG pa danes doma gostil zadnji Newcastle. Imajo pa še vse ekipe možnosti za napredovanje. Je pa danes tekmo zelo pomembna sploh za zadnji Newcastle, ki ima 4 točke in je v seriji dveh zaporednih evropskih porazov. Tudi drugi PSG pa bo seveda pred domačimi navijači želel vzeti tri točke in si tako že zagotoviti napredovanje. PSG ima sicer 6 točk, to je točko manj od vodilnega Dortmunda, ki ima 7 točk. PSG je sicer v zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih nanizal kar štiri zmage in pa samo poraz v ligi prvakov protu Milanu v gosteh. PSG je na zadnji ligaški tekmi premagal Monaco doma z 5:2. Newcastle pa je na zadnji ligaški tekmi v Premier ligi doma igral derbi proti ekipi Chelsea in zmagal z kar 4:1. Newcastle je na zadnjih petih tekmah sicer dosegel dva poraza in tri zmage. Tako PSG kot Newcastle sta na zadnjih ligaških tekmah pokazal veliko napadalne dinamike, morda bo temu tako tudi danes. Sicer pa je Newcastle na prvi letošnji medsebojni tekmi doma premagal PSG z kar 4:1. Po 40 minuti je bilo že 2:0, po 50 minuti pa kar 3:0 za angleški klub. PSG je sicer imel kar 69% posest žoge, ki pa je bila nepomembna. To pa zato, ker je PSG sprožil samo dvakrat na okvir vrat nasprotne ekipe. Newcastle pa je to storil kar 8krat! Na Mbappéja bo potrebno tudi danes računati, saj je v zadnjih štirih nastopih za klub in državo dosegel sedem golov, od tega tri med 70. in 85. minuto. V impresivni formi je tudi igralec Newcastla, to je Isak, ki je na zadnjih štirih tekmah za klub dosegel tri gole, od tega dva med 55. in 65. minuto.
Stavne kvote: Stavnica Matchbook nam za zmago PSG-ja ponuja kvoto 1.64. Remi pa je vreden kvote 4.15, medtem ko za zmago ekipe Newcastle v gosteh dobimo stavno kvoto 5.00.

Več kot 2.5
1.86
AC Milan
Borussia Dortmund
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Manchester City
1.33
Manchester City
RB Leipzig
1X2, Redni del tekme

BSC Young Boys Bern
2.10
BSC Young Boys Bern
Crvena Zvezda Beograd
1X2, Redni del tekme

Barcelona FC
1.51
Barcelona FC
FC Porto
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.60
FC Shakhtar Donetsk
Royal Antwerp FC
1X2, Redni del tekme