Tokrat nas čaka super derbi v nogometni ligi prvakov, kjer se bosta pomerila domači Liverpool pa in pa Real Madrid. Obe ekipi imata letos v domačem prvenstvu kar nekaj težav in sta praktično brez realnih možnosti, da bi se lahko vmešali v boj za naslov. Za oba kluba je tako Liga prvakov še dodatno pomembna in zanimivo bo videti kateri klub so bo uspel zagotoviti napredovanje v naslednji krog.

Neodločeno
3.60
Eintracht Frankfurt – SSC Napoli
1X2, Redni del tekme

Liverpool
2.34
Liverpool – Real Madrid
1X2, Redni del tekme

Blackburn Rovers
1.97
Blackburn Rovers – Blackpool FC
1X2, Redni del tekme

Swansea City
2.23
Swansea City – Stoke City
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.20
Millwall FC – Burnley FC
1X2, Redni del tekme

Sunderland AFC
2.18
Rotherham Utd – Sunderland AFC
1X2, Redni del tekme

Norwich City
1.66
Norwich City – Birmingham City
1X2, Redni del tekme

Qatar SC
1.81
Qatar SC – Al-Sailiya
1X2, Redni del tekme

FC Luka Koper
1.53
FC Luka Koper – Radomlje
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: V Prvi Slovenski nogometni ligi bomo danes spremljali tekmo 23 kroga. Ob 15:00 uri se bosta pomerila domači Koper in pa gostujoče Radomlje. Koper se bori za tretje mesto, ki še kot zadnje zagotavlja evropske tekme. Koper ima tako 36 točk in pa gol razliko 33:21, kar zadošča za četrto mesto. Tretje mesto pa z 39 točkami zaseda Celje, medtem ko ima drugi Maribor 39 točk. Radomlje pa se borijo za obstanek med elitno druščino. Moštvo je trenutno na zadnjem 10. mestu z 15 točkami in gol razliko 16:43. Enako število točk ima tudi Gorica, točko več pa Tabor. Med omenjenimi tremi ekipami bomo tako iskali potnika v drugo Slovensko nogometno ligo. Poglejmo si še formo obeh ekip. Koper je na zadnjih dveh tekmah dosegel poraz proti Mariboru in pa remi proti Gorici. Radomlje pa so v seriji dveh zaporednih remijev. Remizirali so proti Gorici in pa proti Muri pred domačimi gledalci. Sicer pa sta se Koper in Radomlje letos pomerila že na dveh ligaških tekmah. Prvo tekmo je dobil Koper (doma), nato pa je Radomlje (doma) remiziralo z 2:2. Ekipi sta se pomerili nazadnje pred dobrim mesecem dni in sicer na prijateljski tekmi, kjer je Koper zmagal z 3:2. Tudi danes je Koper favorit za zmago, saj igra pred domačimi gledalci.
Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home nam za zmago domačega Kopra ponuja kvoto 1.53. Remi je vreden kvote 3.80. Zmaga ekipe Radomlje pa kvote 4.75.

NK Mura
1.58
NK Mura – Tabor Sezana
1X2, Redni del tekme