Pred nami so povratne tekme nogometne lige prvakov, kjer nas čakajo zelo zanimivi tekmi. Na naši spletni strani se bomo posvetili tekmi med ekipama Real Madrid in pa Chelsea. V kolikor pa vas zanima kaj druga kot šport, pa imate na voljo tudi Online Casino.

Chelsea FC (+1)
1.60
Chelsea FC – Real Madrid
1X2 s handicapom 1, Redni del tekme
Opis tekme: Pred nami je torej povratna tekma 1/4 lige prvakov, na prvi tekmi je Real doma premagal Chelsea z 2:0. Prvi gol je za galaktike v 21 minuti dosegel Benzema, nato pa je tekmo v 74 minuti odločil Asensio za končni rezultat 2:0. Chelsea je sicer v 59 minuti prejel rdeči karton, kar pa ni pomenilo, da so bili pred tem Londončani nevarni. Na tej tekmi se je sicer pokazalo, da je Chelsea v napadu izjemno neučinkovit in nenevaren. Na celi tekmi so si modri priigrali samo tri strele gol Reala. Real pa je na drugi strani imel nekaj boljšo posest žoge in pa kar 9 strelov na okvir vrat modrih. Real sicer tudi ni ravno blestel, toda prikazal je tisto tipično igro z katero je v zadnjih letih dominiral v evropskem nogometnem prostoru. Chelsea bo tako tudi danes doma težko kaj veliko naredil, saj moštvo že celotno sezono kaže blede igre. Tudi na zadnjo ligaški tekmo ta vikend je Chelsea doživel domači poraz proti ekipi Brighton (1:2). To je bil 4 poraz ekipe Chelsea na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih. Chelsea je tako brez zmage že na sedmih zaporednih tekmah, danes pa seveda Chelsea naprej pelje samo zmaga z vsaj dvema zadetkoma prednosti. Real pa je na zadnji ligaški tekmi v gosteh premagal Cadiz z 0:2. Real je tako na zadnjih osmih tekmah v vseh tekmovanjih zbral dva ligaška poraza in pa šest zmag. Tudi naša stavna napoved kaže na napredovanje Reala, je pa seveda vprašanje ali bo Real dosegel še eno zmago, ki je še vedno bolj verjetna od zmage domačinov, ki preprosto niso letos v pravi napadalni formi.
Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam za zmago modrih na domačem igrišču ponuja kvoto 2.90. Remi je visok kvote 3.50, zmaga Reala v gosteh pa je visoka kvote 2.45.

SSC Napoli
1.76
SSC Napoli – AC Milan
1X2, Redni del tekme

Galatasaray Istanbul
1.53
Alanyaspor – Galatasaray Istanbul
1X2, Redni del tekme

Fatih Karagumruk Istanbul
1.80
Fatih Karagumruk Istanbul – Ümraniyespor
1X2, Redni del tekme

Sheffield Utd
1.53
Sheffield Utd – Bristol City FC
1X2, Redni del tekme

Stoke City
1.55
Stoke City – Wigan Athletic
1X2, Redni del tekme

Pedro Cachin
1.47
Pedro Cachin – Gijs Brouwer
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Jebavy R./Molcan A.
2.80
Jebavy R./Molcan A. – Doumbia S./Reboul F.
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Boston Celtics
1.18
Boston Celtics – Atlanta Hawks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Cleveland Cavaliers
1.47
Cleveland Cavaliers – New York Knicks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Phoenix Suns
1.30
Phoenix Suns – Los Angeles Clippers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma