Stavnice vam danes ponujajo dve povratni tekmi 1/8 finala nogometne Lige prvakov. Na prvi tekmi bo Porto doma gostil Inter. Inter je prvo tekmo doma zmagal z 1:0, tako da bo moral Porto prikazati nekaj več napadalne igre. Druga tekma pa bo potekala med tokrat domačim Cityem in pa gostujočo ekipo Leipzig. Nemški predstavnik je na prvi tekmi doma igral remi 1:1, tako je na današnji tekmi še vse povsem odprto. Je pa seveda potrebno povedati, da bo vse razen napredovanja Citya veliko presenečenje. Spodaj pa smo preverili tudi dogajanje v košarkarski ligi NBA.

Middlesbrough FC
1.68
Middlesbrough FC – Stoke City
1X2, Redni del tekme

Blackpool FC
2.60
Blackpool FC – Queens Park Rangers
1X2, Redni del tekme

Cleveland Cavaliers
1.32
Charlotte Hornets – Cleveland Cavaliers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Toronto Raptors
1.87
Toronto Raptors – Denver Nuggets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: Denver še vedno zaseda prvo mesto zahoda. Letos so tako nanizali 46 zmag in pa 22 porazov. Klub seriji treh zaporednih porazov, pa bodo ne glede na rezultat današnje tekmo še vedno na prvem mestu konference. To seveda pomeni, da ima moštvo kar 4.5 tekme prednosti pred drugo ekipo zahoda. Toronto pa danes veliko bolj potrebuje zmago, saj so 9. ekipa vzhoda. Moštvo je zbralo 32 zmag in pa 36 porazov in so tako kot Denver v seriji treh zaporednih porazov. V tem nizu so izgubili DEN, LAC in LAL, torej bolj kot ne zahtevne ekipe. Denver pa je v seriji porazov izgubil med drugim Spurse v gosteh in pa doma Bullse in pa Netse. Vsi omenjeni klubu so letos vse prej kot elitne ekipe, tako da je glede na videno Denver še v malce večji krizi kot Toronto. Za Denver sta danes pod vprašanjem dva organizatorja igre (Murray in pa Reggie Jackson), kar zna biti dodatna težava za Denver. Pri Torontu bodo imeli na voljo vse najboljše igralce. Na prvi letošnji medsebojni tekmi je Toronto izgubil proti Denverju z 113:118. Obeta se izenačena tekma, nekaj več prednosti pa dajemo domači ekipi iz Toronta.
Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home nam za zmago domačega Toronta ponuja kvoto 1.87. Zmaga Denverja v gosteh pa je visoka kvote 2.10.

Oklahoma City Thunder
1.81
Oklahoma City Thunder – Brooklyn Nets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Manj kot 232.5
1.87
New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers
Več/manj 232.5, Celotna tekma

Milwaukee Bucks
1.81
Phoenix Suns – Milwaukee Bucks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Neodločeno
3.30
FC Porto – Inter Milan
1X2, Redni del tekme

Manchester City
1.33
Manchester City – RB Leipzig
1X2, Redni del tekme