Super nogometni teden se nadaljuje tudi danes, saj poteka Liga prvakov. To seveda pomeni, da vam tudi danes športne stavnice ponujajo top kvote na super derbije.

1.70 Skupinski del Red Bull Salzburg – GNK DINAMO ZAGREB
Tip: 1

1.55 Skupinski del RB Leipzig – Celtic Glasgow
Tip: 1

1.30 Skupinski del Juventus Turin – Maccabi Haifa
Tip: 1

1.73 Skupinski del Benfica Lissabon – Paris Saint-Germain
Tip: 2

3.90 Skupinski del Chelsea – AC Milan
Tip: X
Opis tekme: Tekma 3 kroga se bo igrala ob 21:00 uri. Chelsea pa bo gostil AC Milan, kar seveda pomeni enega večjih derbijev, vsaj v tem tednu lige prvakov. Thomas Tuchel je kot kaže zaenkrat obdržal trenerski stolček, kar je bilo veliko vprašanje, sploh po porazu proti Dinamu iz Zagreba (1:0) v gosteh. Tudi druga tekma pa za Chelsea ni prinesla treh točk, saj so pred domačimi gledalci samo remizirali proti Avstrijskemu Salzburgu, za katerega igra Slovenski reprezentant Verbič. Londonski klub je tako v tem trenutku na zadnjem mestu skupine E z samo eno osvojeno točko. Dve točki ima Salzburg na 3. mestu. Drugo mesto trenutno zaseda Dinamo z 3. točkami, prvi pa je AC Milan z 4 točkami Zdi se da je v skupini sicer še vse odprto, toda Chelsea danes doma proti Milanu potrebuje vsaj remi, če ne kar vse tri točke. Milan pa seveda na gostovanju ne potrebuje zmage za vsako ceno, zagotovo se bi v moštvu zadovoljili tudi z remijem. Milan je sicer v zadnjih dveh ligaških tekmah po reprezentančnem premoru dosegel domači poraz proti Napoliju z 1:2. Nato pa je ta vikend v gosteh premagal Empoli z 1:3. Chelsea pa je na zadnji ligaški tekmi v gosteh premagal C. Palace. Moštvo tako v Premier ligi trenutno zaseda 5. mesto in zdi se da bo Chelsea letos imela veliko delo, če bo želel na koncu osvojiti vsaj 4. mesto. Oziroma bolje povedano, verjetno je to tudi realen doseg ekipe. Pri Londonski ekipi imajo na voljo bolj kot ne vse nogometaše, medtem ko pri Milanu ne bo na voljo kar 6 nogometašev, dva pa sta tudi pod vprašanjem. Domači ekipi torej dajemo tudi zaradi tega podatka nekaj več možnosti za zmago, čeprav jim ne bo lahko. Chelsea je namreč na zadnjih 11 tekmah proti Italijanskim ekipam brez zmage (3 remiji, 6 porazov).

Chelsea ni izgubil na zadnjih 8. domačih tekmah.
Milan ni izgubil nobene od zadnjih 7 gostovanj.
Milan je do sedaj zmagal zadnjih na 6 od 8 tekem proti ekipi Chelsea.

Stavne kvote: Športna stavnica PartyPoker nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.70. Remi je vreden kvote 3.90, zmaga Milana v gosteh pa je vredna kvote 5.00.

1.05 Skupinski del Manchester City – FC Kopenhagen
Tip: 1

3.50 Skupinski del FC Sevilla – Borussia Dortmund
Tip: X

1.18 Skupinski del Real Madrid – Shakhtar Donetsk
Tip: 1