Tudi danes se igra nogometna liga prvakov, kjer je na delu kar nekaj derbijev. Poteka pa tudi Eurobasket, točneje 1/4 finalne tekme. Naši košarkarji bodo igrali proti Poljski, kjer so absolutni favoriti, toda to bodo morali pokazati tudi na igrišču.

1.25 Skupinski del AC Milan – GNK DINAMO ZAGREB
Tip: 1

3.55 Skupinski del Shakhtar Donetsk – Celtic Glasgow
Tip: X

1.19 Skupinski del Manchester City – Borussia Dortmund
Tip: 1

3.45 Skupinski del FC Kopenhagen – FC Sevilla
Tip: X

1.35 Skupinski del Chelsea – Red Bull Salzburg
Tip: 1

1.15 Skupinski del Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain
Tip: 2

1.56 Skupinski del Real Madrid – RB Leipzig
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je drugi krog v nogometni ligi prvakov, kjer se bosta ob 21:00 uri pomerila domači Real in pa RB Leipzig. Real je prvo tekmo v gosteh premagal Celtic z 0:3 in tako odločeno vstopil v novo sezono tega tekmovanja, kjer brani naslov. RB Leipzig pa je na prvi tekmi doma šokantno izgubil proti ekipi Shakhtar Donetsk z kar 1:4. Še bolj zanimivo pa je, da je potem zadnji vikend RB Leipzig v domači ligi doma premagal Dortmund z 3:0. Torej nemški klub zelo niha v formi in vprašanje v kakšni izvedbi bo danes. Na drugi strani je Real v super formi 8 zaporednih zmag v vseh tekmovanjih. Moštvo je nazadnje v ligi po preobratu zmagalo ekipo Mallorce z 4:1. Gre pa sicer za prvo medsebojno tekmo omenjenih ekip.

Real Madrid ni izgubil na zadnjih 9. tekmah v vseh tekmovanjih
Real Madrid ni izgubil na zadnjih 6. domačih tekmah.
Leipzig ni zmagal na zadnjih 6. gostujočih tekmah.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago Reala ponuja kvoto 1.56. Remi je visok kvote 4.60, zmaga gostov pa je vredna kvote 5.20 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

3.40 Skupinski del Juventus Turin – Benfica Lissabon
Tip: X

1.82 Skupinski del Glasgow Rangers – S.S.C. Napoli
Tip: 2

1.47 EuroBasket, zaključni krog Francija – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.07 EuroBasket, zaključni krog Slovenija – Poljska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1
Opis tekme: Naši košarkarji so imeli veliko časa za pripravo na današnjo tekmo, tako da bodo danes res lahko 100% pripravljeni za Poljake. Vmes si je sicer žal Luka Dončič malce poškodoval gleženj, a verjamemo da bo danes nared na tekmo. Slovenija je na tej tekmi favorit, vseeno pa bodo morali tekmeca vzeti od prve minute na polno. To pomeni agresivna obramba od prve minute in če bodo naši igrali kot znajo, potem nam polfinale ne more uiti.

Stavne kvote: Na stavnici 22Bet dobimo za zmago Slovenije kvoto 1.07. Ostale kvote pa prav tako preverite na prej omenjeni stavnici.