Tudi danes se bomo posvetili nogometni Ligi prvakov, športne stave boste lahko igrali na dve tekmi. Kateri točno sta to pa preverite v spodnjem delu tega članka.

Bologna FC
2.34
Bologna FC
AC Fiorentina
1X2, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.72
Lazio Roma
Bayern München
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Paris St Germain
1.66
Paris St Germain
Real Sociedad
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: V ligi prvakov nas danes čaka tekma, ki se bo pričela ob 21:00 uri. Na prvi pogled je favorit za napredovanje očiten, to je PSG. Ali je temu res tako pa bomo preverili. PSG se je že dvanajsto sezono zapored uvrstil v 1/8 finala Lige prvakov UEFA. Kljub velikim denarnim vložkom v zadnjih letih pa mu še nikoli ni uspelo zmagati tekmovanja, letos pa klub tako ali tako ni med favoriti. V zadnjih petih primerih so jih trikrat izločila španska moštva, kar ne obeta nič dobrega za prihajajoči dvoboj z Realom Sociedadom. Kljub temu se PSG lahko tolaži z dobrim domačim izkupičkom v Evropi, saj je doma izgubil le sedem od zadnjih 72 tekem (46 zmag, 19 remijev). Vendar pa je treba omeniti, da je bilo pet od teh porazov na zadnjih 22 tekmah na domačem stadionu v Parizu. Dober podatek za ekipo je tudi, da od septembra niso izgubili doma v nobenem tekmovanju (11 zmag, 2 remija). Real Sociedad pa si danes prizadeva postati prva ekipa po Nici, ki je na Parku Princev premagala PSG, toda v zadnjem obdobju niso v dobri formi. Konec tedna so izgubili proti Osasuni z 1:0 in tako na štirih zaporednih tekmah niso dosegli zadetka (3 remiji, 1 poraz). V laligi so trenutno na 7. mestu z 37 točkami. To je kar velik zaostanek, saj za 4. Atleticom zaostajajo že 11 točk. Vsi pa vemo, da 4 mesto v ligi prinaša nastope v ligi prvakov. Od zadnjega zadetka je minilo že 394 minut, kar je zaskrbljujoče pred prvim nastopom v 16. krogu Lige prvakov po 20 letih. Kljub temu so imeli močan skupinski del, saj so prejeli le dva gola, kar je najmanj med vsemi ekipami. Ključna bitka, ki jo bo treba spremljati, bo med Ousmanom Dembéléjem iz PSGja in Álexom Remirom iz Sociedada. Dembélé ima proti Sociedadu dobre rezultate, saj je med igranjem za Barcelono ( samo 1 poraz) zmagal na devetih od desetih srečanj in dosegel štiri gole, vse v drugem polčasu. Vratar Remiro pa je v tej sezoni v Ligi prvakov ohranil štiri tekme brez prejetega zadetka. Zanimiv je podatek je tudi, da je PSG na štirih od zadnjih petih tekem Lige prvakov dosegel na tekmo samo 1 zadetek.
Stavne kvote: Med drugim tudi športna stavnica PokerStars nam za zmago PSG-ja pred domačimi navijači ponuja stavno kvoto 1.66. Remi je vreden kvote 3.80, medtem ko je zmaga španske ekipe v gosteh visoka kvote 5.00.

FC PAOK Thessaloniki
2.27
FC PAOK Thessaloniki
Panathinaikos Atene
1X2, Redni del tekme

Sreenidi Deccan
1.20
Sreenidi Deccan
Trau FC
1X2, Redni del tekme

MHP Riesen Ludwigsburg
1.41
MHP Riesen Ludwigsburg
S. Oliver Baskets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

SC Rasta Vechta
1.43
Rostock Seawolves
SC Rasta Vechta
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Daniel Masur
1.07
Daniel Masur
Jimmy Yang
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Lewie Lane
1.25
Lewie Lane
Diego Dedura-Palomero
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

1 komentar