Tudi danes nas čakata dve izjemno zanimivi nogometni tekmi lige prvakov. Atletico bo doma gostil nemško BVB. Druga tekma pa bo med ekipama PSG in pa Barcelona.

Manj kot 2.5
1.87
Atletico Madrid
Borussia Dortmund
Več/manj 2.5, Redni del tekme
Opis tekme: Prva tekma 1/4 finala lige prvakov se bo pričela danes ob 21:00 uri. Atletico letos ne blesti, v Laligi je na 4. mestu in nima več možnosti da se vključi v boj za naslov prvaka. Medtem ko je njihova uspešnost na domačih tekmah v zadnjem času vse prej kot dobra, saj so na zadnjih osmih ligaških tekmah dosegli le tri zmage in pa še 2 remija ter 3 poraze, so na evropskih tekmah bolj uspešni, saj so izgubili le eno od dosedanjih osmih tekem Lige prvakov (5 zmag, 2 remija). Zdaj jih čaka Borussia Dortmund, ki jim stoji na poti, da se prvič po sezoni 2016/17 uvrstijo v polfinale Lige prvakov. Ekipi sta se pred tem srečali v skupinskem delu tekmovanja v sezoni 2018/19, ko je Atlético na domačem terenu zmagal in ohranil zelo dober rekord, saj je na 12 evropskih domačih tekmah proti nemškim nasprotnikom neporažen (8 zmag, 4 remiji). Poleg tega menedžer Diego Simeone kot vodja Atlética še nikoli ni izgubil domače izločilne tekme v ligi prvakov (10 zmag, 6 porazov). Tudi Dortmund ima za sabo nekonsistentno sezono in trenutno zaseda peto mesto na lestvici Bundeslige. Zdelo se je, da so s štirimi zaporednimi zmagami v ligi našli boljšo formo, vendar so prejšnji konec tedna doma doživeli poraz proti Stuttgartu (1:0).  V zadnjih 18 obiskih v Španiji so dosegli le tri zmage (D5, L10) in izgubili pet od zadnjih osmih tekem. Dva igralca, na katera je treba biti pozoren, sta Axel Witsel, ki je pred odhodom v Atlético leta 2022 za Dortmund zbral 145 nastopov in prejšnji konec tedna dosegel svoj drugi gol v sezoni, ter Karim Adeyemi, ki je na dveh od zadnjih treh tekem Dortmunda v gosteh zadel v prvem polčasu. Prav tako velja omeniti, da se nobena od zadnjih sedmih domačih tekem Atlética ni končala brez zadetkov v prvem polčasu. Je pa seveda vprašanje koliko zadetkov bomo dejansko videi na tej tekmi, Atletico namreč pregovorno ne dosega veliko število zadetkov, morda je letošnja sezona malce drugačna, toda vseeno gre za izjemno pomembno tekmo za obe moštvi.
Stavne kvote: Stavnica 22Bet SLO nam za manj kot 2.5 zadetka ponuja kvoto 1.87. Recimo zmaga Atletica pred domačimi navijači pa je vredna kvote 1.80.

Več kot 2.5
1.66
Paris St Germain
Barcelona FC
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Olimpija
1.40
Olimpija
Radomlje
1X2, Redni del tekme

NK Celje
1.51
NK Celje
NK Bravo
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.84
NK Domžale
NK Rogaska
Več/manj 2.5, Redni del tekme

AFC Totton
1.83
AFC Totton
Bracknell Town F.C.
1X2, Redni del tekme

Real Betis Sevilla
1.62
Real Betis Sevilla
Forca Lleida
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

CB Clavijo
1.79
CB Clavijo
CD Estela
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma