Na nogometnem evropskem prvenstvu čakamo na še drugega finalista, saj se bosta ob 21:00 uri pomerila Nizozemska in pa Anglija. Prav tako pa bo pestro v Copa America, saj se bosta v polfinalu pomerila Argentina in pa Kanada, več o tej tekmi pa bomo preverili v spodnjih stavnih analizah. Ne pozabite se tudi pridružiti Facebook stavni skupini, ker vas čaka več kot 5000 stavnih navdušencev.

Več kot 1.5
1.50
Nizozemska
England
Več/manj 1.5, Redni del tekme

Slovan Bratislava
1.40
Slovan Bratislava
FC Struga Trim & Lum
1X2, Redni del tekme

FK Ludogorets
1.20
FK Ludogorets
Dinamo Batumi
1X2, Redni del tekme

Borac Banja Luka
1.73
Borac Banja Luka
KF Egnatia
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.85
KI Klaksvik
Differdange FC 03
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.93
Rigas Futbola Skola
Larne
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Argentina
1.35
Argentina
Canada
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Tekma polfinala Copa Americe se bo pričela ob 2.00 uri zjutraj po našem času. Argentina se bo potegovala za tretji zaporedni nastop v finalu na velikih turnirjih. Potem, ko so zmagali v vseh treh skupinskih tekmah brez prejetega zadetka, vključno z zmago 2-0 proti Kanadi, je bil edini madež na njihovi igro ravno na zadnji tekmi, kjer so igrali 1-1 proti Ekvadorju in na koncu so odločali penali. Pravila tekmovanja določajo, da na tem turnirju ni podaljškov, zato bo za Lionela Scalonija zagotovo naloga, da delo opravijo v rednem delu tekme. Karkoli manj od zmage Argentine bi povzročilo prav i malcati šok, še posebej ker so na zadnjih dveh srečanjih proti tej ekipi dosegli sedem golov brez prejetega zadetka. Poleg tega so dobili deset zaporednih tekem Copa América, pri čemer so v sedmih izmed teh tekem ohranili svojo mrežo nedotaknjeno. Kljub svojemu dolgotrajnemu statusu outsiderja za morebitni prvi nastop v finalu izven CONCACAF Gold Cupa, mora Kanada danes zagotovo zaupati v svoje sposobnosti. Edino tako lahko premagajo edino ekipo, ki jih je doslej premagala na tem turnirju. Dve izmed zadnjih treh tekem je Kanada prva zadela, a to še na zagotavlja uspeha, sploh ne proti zahtevni reprezentanci Argentine. Lautaro Martínez je bil za Argentino ključni igralec, saj je povprečno dosegel en gol na tekmo v šestih mednarodnih tekmah od konca klubske sezone (6 zadetkov), kljub temu da je igral vseh 90 minut samo na eni tekmi. Kar zadeva Kanado, je zvezdnik Nashvillea Jacob Shaffelburg sodeloval pri obeh njihovih golih, doseženih v rednem delu tekme med turnirjem (1 gol in 1 podaja). Tri izmed zadnjih štirih tekem Argentine na Copa América so bile dobljene po neodločenem prvem polčasu. Tokrat si Argentina zagotovo žeeli vodilnega zadetka že v prvem polčasu, ali ji bo to uspelo pa bomo kaj kmalu videli.
Stavne kvote: Na stavnici 22Bet dobimo za stavo na zmago Argentine po rednemu delu 1.35. Zmaga Kanade je visoka kvote 9.50, medtem ko za podaljške dobimo stavno kvoto 4.75.