Tudi danes ne smete zamuditi nekaj najboljših športnih stav, seveda smo vse objavili v spodnjem delu članka. Vrhunec dneva pa bo prav gotovo EP v odbojki, ena od skupin pa se bo igrala tudi v Ljubljani. Vsi ljubitelji odbojke boste tako naše fante spremljali v zivo in sicer v stozicah, danes reprezentantje igrajo v večernem terminu proti Belorusiji. Poleg tega poteka danes tudi kolesarska dirka po Španija ali Vuelta, ne pozabite tudi prve Slovenske nogometne lige, čaka nas derbi med Domžalami in Muro. Izpostavimo pa tudi SP v košarki, kjer bomo videli tako opevani obračun med Srbi in ZDA, toda ekipi se ne bosta pomerili za zlato medaljo, ampak samo za 5 mesto.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Več kot 2,5
1.90
Koliko golov bo doseženih?
NK Domžale – NŠ Mura

Srbija
2.45
Stava na zmago
Srbija – ZDA
Opis:
 Tako Srbija kot ZDA sta v četrtfinalu SP v košarki bila velika favorita za napredovanje, kot tudi za končni finale. No videli pa smo lahko dve veliki blamazi in poraze obeh ekip, ki sta imeli kvoti za zmago manjši kot 1.10. Sploh Srbe lahko ta poraz zelo boli, saj so bili prvi favoriti prvenstva, ob tem da so imeli skorajda vse najboljše košarkaše na voljo. Medtem ko so Američani bili na letošnjem turnirju zelo oslabljeni, a še vedno je ekipa bila sposobna vsaj igranja v finalu. Danes torej dvoboj dveh ekip, ki sta veljali za favorita prvenstva, bomo videli kdo ima več motiva in zelje po zmagi.

Češka
1.48
Stava na zmago
Poljska – Češka

Bolgarija
1.12
1 2 – Kdo bo zmagal?
Bolgarija – Grčija

Francija
1.01
1 2 – Kdo bo zmagal?
Francija – Romunija

Slovenija
1.12
1 2 – Kdo bo zmagal?
Slovenija – Belorusija
Opis: 
Tekma se bo igrala ob 20:30 uri, to bo za Slovenijo prva tekma domačega evropskega prvenstva v odbojki. Slovenci so se srečali z Belorusi v julijskem pokalu in zmagali z 3:1, toda danes se pričakuje boljšo Belorusijo. Tudi zato, ker je ekipo okrepil korektor Artur Udryso. Naši imajo na stavnici bet at home kvoto za zmago samo 1.12, toda prva tekma pred domačimi gledalci je lahko zelo težavna, tako da morda se obeta bolj izenačena tekma kot jo napoveduje izjemno nizka kvota. Sicer pa EP v odbojki odpirata Rusija in Turčija, ki se bosta pomerila ob 14:30 uri. Rusi so tudi letos glavni favoriti za osvojitev naslova, potem pa je Slovenija v krogu 6 drzav, ki upajmo na boj za medalje.

Tadej Pogačar (SLO)
10.00
Zmagovalec etape
Vuelta a Espana 2019 – Stage 18
Opis: 
Včeraj je Roglič nepričakovano izgubil veliko število dragocenih minut, saj se je Kolumbijec Nairo Quintana z veliko sreče znašel v ubezni skupini, v kateri je tempo narekovala ekipa, ki je odlična v voznji po vetru in včeraj je bila zelo vetrovna etapa. Kolumbijec se je Rogli priblizal na 2 minuti in 24 sekund, toda glede na vse prikazano na letošnji Vuelti, je Nairo Quintana preslab, da bi lahko ogrozil Roglo. Je pa danes zopet gorska etapa, ki bo predzadnja, zato lahko zopet pričakujemo napade na Rogliča. 18 etapa nam prinaša ne pretirano strme klance, so pa vsi zelo dolgi. Kolesarje danes prvi klanec čaka šele po 20 km ravnine. Etapa se sicer začne ob 12:40 uri, konec pa se pričakuje ob 17:30 uri. Eden od favoritov za etapno zmago je tudi Slovenec Tadej Pogačar, ki je včeraj izgubil skupno tretje mesto in bo danes definitivno poskušal napasti. Pogačar ima trenutno kvoto za zmago 10.00. V petek nas nato čaka ravninska etapa, v soboto pa gorska finalna etapa, ki pa ne bo imela najbolj težavnih vzponov, v prvem in drugem tednu dirke je namreč bilo na sporedu veliko več zahtevnih vzponov.