V prvi slovenski nogometni ligi nas čaka zanimiva tekma med domačo Muro in pa ekipo Bravo Publikum. Tudi danes se igra še nekaj tekem v angleški Premier ligi, na delu bo tudi Arsenal, ki bo doma poskušal premagati Brighton and Hove Albion. Nismo pa pozabili tudi na ligo NBA, zoper bo kar nekaj tekem z visokimi stavnimi kvota. Vse stave v zivo pa lahko preverite v spodnjih brezplačnih stavnih analizah.

NŠ Mura
1.50
1 X 2
NŠ Mura – NK Bravo Publikum
Opis: V 20 krogu prve slovenske nogometne lige nas ob 17:00 uri čaka tekma na Fazaneriji. Pomerila se bosta seveda domača Mura in pa Ljubljanski Bravo. Bravo je sezono začel odlično, sedaj pa je po seriji slabih rezultatov klub na predzadnjem 9 mestu, do sedaj se zbral samo 16 točk. Točno dvakrat več točk ima do sedaj Mura, ki je zbrala 8 zmag, 8 remijev in samo 3 poraze. Muraši tradicionalno pred domačimi fanatičnimi nogometaši igrajo odlično. Letos so tako na domačem igrišču po 6krat zmagali, 2krat remizirali in samo 1krat izgubili. Na drugi strani pa je Bravo v seriji 5 zaporednih porazov ravno v gosteh. Ravno zato se danes Bravu ne obeta nič kaj dobrega. Bravo je sicer na zadnjih šestih tekmah samo 1krat zmagal in ob tem nanizal kar 5 porazov. Tudi Mura sicer na zadnjih treh tekmah ne blesti, saj je nanizala 2 poraza in 1 remi. Pred tem pa je Mura bila v seriji treh zaporednih zmag. Mura je na zadnji tekmi izgubila na gostovanju v Celju z 1:0. Bravo pa je na zadnji tekmi doma izgubil proti Olimpiji z 1:2. V lanski sezoni je Mura doma premagala Bravo z 4:3, Bravo pa je na domači tekmi z Muro igral remi, bilo je 3:3. Torej na obeh tekmah smo videli veliko golov, morda jih lahko tudi danes. Na E-stave je kvota za zmago domače Mura 1.50, kar je solidna kvota.

FC Parma
1.75
1 X 2
FC Parma – Frosinone

Več kot 2,5
1.83
Koliko golov bo doseženih?
Cagliari – Sampdoria

Arsenal FC
1.57
1 X 2
Arsenal FC – Brighton and Hove Albion

Manj kot 2,5
1.65
Koliko golov bo doseženih?
Sheffield United – Newcastle United

Maccabi Tel Aviv (ISR)
1.19
Stava na zmago
Maccabi Tel Aviv (ISR) – FC Bayern München (GER)

Philadelphia 76ers
1.33
Stava na zmago (ZDA)
Philadelphia 76ers@Washington Wizards
Opis: Obe ekipi včeraj nista igrali, zato izgovorov o utrujenosti ne sme biti. Phila sicer letos še ne blesti, čeprav je klub na 4. mestu vzhodne konference, do sedaj so zbrali 15 zmag in 6 porazov. Enako razmerje zmag in porazov ima tudi Dragičev Miami. Wizardsi pa so ze pred sezono imeli nizke cilje, kar se kaze tudi v tem trenutku. Klub je namreč do sedaj zbral samo 6 zmag in kar 13 porazov. Na zadnjih 10 tekmah pa so zbrali 4 zmage in 6 porazov. Na drugi strani Phila očitno počasi prihaja v formo, saj je v seriji 4 zaporednih zmag. Ekipa je na zadnjih 10 tekmah zbrala kar 8 zmag in samo 2 poraza. Ekipa se tako počasi ogreva na delovno temperaturo in danes v gosteh bi morali Wizardsi gladko izgubiti. Vse boljše igra tudi Embiid, ki se je po najslabši tekmi svoje kariere (dosegel je neverjetnih 0 točk) očitno malce zamislil nad svojo igro in pristopom k igri.

Toronto Raptors
1.78
Stava na zmago (ZDA)
Houston Rockets@Toronto Raptors

Denver Nuggets
1.30
Stava na zmago (ZDA)
Denver Nuggets@New York Knicks

Phoenix Suns
2.25
Stava na zmago (ZDA)
Phoenix Suns@New Orleans Pelicans

https://www.youtube.com/watch?v=jMhxvwX4q_k