Tokratni stavni namigi se bodo posvetili izločilnim tekmam v Evropski in Konferenčni nogometni ligi. Poleg športnih stav pa seveda lahko danes igrate tudi marsikatero igro v spletnih casinojih.

Bayer Leverkusen
1.53
Bayer Leverkusen
AS Roma
1X2, Redni del tekme

Atalanta Bergamasca
1.76
Atalanta Bergamasca
Olympique Marseille
1X2, Redni del tekme

Aston Villa
1.98
Olympiakos Pirej
Aston Villa
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Olympiacos ima po zmagi 4:2 v prvi tekmi polfinala konferenčne lige veliko prednost pred Aston Villo. Olympiacos je že v 29 minuti povedel z 0:2. V 52 minuti smo lahko videl rezultat 2:2. Potem pa smo videli še dva zadetka Grkov od 56 minute do 67 minute, za končni rezultat 2:4. Grki so sicer na zadnjih petih tekma v vseh tekmovanjih nanizali tri zmage, remi in pa poraz. Villa pa je v Premier ligi nazadnje izgubila proti Brightonu, kar ni dober znak pred gostovanjem v Grčiji, kjer še niso igrali. Villa je sicer na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih dosegla samo eno zmago, remi in kar tri poraze. Prav tako imajo le dva gola na zadnjih treh gostovanjih v konferenčni ligi. Zgodovina je prav tako na strani Olympiacosa, saj Villa še ni preobrnila zaostanka po prvi tekmi na evropskih tekmah. Olympiacos je sicer doma proti angleškim ekipam zmagal le enkrat v zadnjih šestih tekmah. Toda Grki danes za napredovanje ne potrebujejo zmage, zadostuje jim že minimalni poraz. Športne stavnice so sicer na današnji tekmo v vlogo očitnega favorita postavile Aston Villo, vprašanje če je to opravičeno. Villa je sicer nazadnje igrala v evropskem finalu davnega leta 1982. Tokratni preboj v finale bi bil tako nekaj kar generacije navijačev Ville še niso videle.
Stavne kvote: Stavnica Vierklee Wetten nam za zmago angleške ekipe ponuja kvoto 1.98. Remi je vreden kvote 3.80, zmaga Grkov pa je vredna kvote 3.50.