Obeta se nam nov pester dan, saj se bo igral nogomet praktično po vseh najboljših ligah na stari celini. No pestro pa bo tudi v Sloveniji, kjer bo Maribor gostoval pri Sezani, na drugi strani pa bo Olimpija doma gostila zadnji Rudar. Če se za Olimpijo pričakuje enostavna zmaga, pa bi moral kar nekaj več dela imeti Maribor. Brezplačni stavni nasveti pa vas seveda čakajo v spodnjem delu te objave.

1.66 Bournemouth AFC – Tottenham Hotspur
Tip: 2

1.30 Aston Villa – Manchester United
Tip: 2

1.69 Hellas Verona – Inter Milan
Tip: 2
Opis: Inter je zal ze pred krogi izpadel iz boja za prvaka Serie A. Po zadnjem ligaškem porazu pa jih je prehitevla tudi Iličičeva Atalanta. Ima pa Inter pred 5. uvrščeno Romo kar 13 točk prednosti, tako da Inter ima zagotovljeno igranje v Ligi Prvakov tudi v naslednji sezoni. No Verona pa trenutno zaseda 9. mesto in so brez moznosti za igranje v evropskih tekmah, prav tako pa ne morejo izpasti v drugo ligo. Tako da lahko rečemo da bo motiv pri obeh današnjih ekipah vprašljiv. Verona sicer nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Inter. Na zadnjih 8 medsebojnih srečanjih ima ekipa Verona 0 zmag, 2 remijev, ekipa Inter pa ima 6 zmag. Inter ima v tem obdobju tudi boljšo gol razliko: 18-7.

2.41 Athletic Bilbao – FC Sevilla
Tip: 2

3.60 RCD Mallorca – Levante UD
Tip: X

1.32 Tondela – FC Porto
Tip: 2

1.59 Famalicao – Benfica Lizbona
Tip: 2

1.10 Olimpija Ljubljana – Rudar Velenje
Tip: 1

1.42 Tabor Sezana – NK Maribor
Tip: 2
Opis: Danes bi ze lahko padla mini odločitev drzavnem prvesntvu, sploh če Maribor ne pride do vseh treh točk. Namreč pričakuje se da bo Olimpija danes na domačem igrišču vzela vse tri točke. In če Maribor danes ne bo dosegel zmage, to pomeni da bo za naslov prvaka v boju poleg Olimpije le še Celje. Torej štajerci danes potrebujejo vse tri točke, tudi Tabor pa bo doma skušal priti vsaj do kakšne točke, ki jo še tudi potrebuje za ohranitev prvoligaškega statusa. Torej obeta se nam zanimiva tekma, obe ekipi bosta šli v tekmo po točke. Maribor je trenutno do vodilne Olimpije v zaostanku za štiri točke. Drugo Celje pa ima z tekmo več na kontu samo točko manj od Ljubljanske ekipe. Maribor je tako letos nanizal 58 točk, kar pomeni 17 zmag, 7 remijev in pa 7 točk. Maribor je na zadnjih petih tekmah nanizal 4 zmage in samo 1 poraz, toda ta je bil proti Olimpiji. Na drugi strani je Tabor letos zbral 34 točk, ob negativni gol razliki 35:46. Tabor je tako trenutno še na zadnjem mestu, ki v naslednji sezoni 100% zagotavlja ohranitev prvoligaškega statusa. Namreč mesto nizje, z tremi točkami manj od Tabora je Triglav. Omenjeni klub pa bi trenutno moral v dodatne kvalifikacije za ohranitev igranja v prvi ligi. Tabor je sicer na zadnjih petih tekmah zbral dva poraza, dva remija in pa samo eno zmago. Klub je na zadnji tekmi izgubil proti Domžalam z 2:1. Od leta 2017 smo lahko videli štiri medsebojne tekme. Nazadnje smo videli remi 0:0. Pred tem pa še dve zmagi Maribora in pa zmago Taborja. Preverimo še aktualne kvote športne stavnice Bet at home. Domača zmaga ekipe Tabor je vredna visoke kvote 5.60, medtem ko za remi dobimo kvoto 4.20. Mariborčani so favoriti, saj imajo kvoto za zmago 1.42.