Tokrat se bomo posvetili predvsem košarkarski ligi NBA, ki postaja vse bolj zanimiva. Tudi za voljo vseh menjav, ki so se zgodili v teh dnevih. Videli smo namreč menjave nekaterih super zvezdnikov kot os: Irving (Dallas) in pa Durant (Suns).

Draw
3.00
Estoril Praia – Boavista FC
1X2, Ordinary Time

Cash J./Patten H.
1.41
Bhambri Y./Myneni S. – Cash J./Patten H.
Match bet, Whole Match

John Isner
1.30
John Isner – Daniel Altmaier
Match bet, Whole Match

Jordan Thompson
2.34
Jordan Thompson – Adrian Mannarino
Match bet, Whole Match

Francis Tiafoe
1.35
Jeffrey John Wolf – Francis Tiafoe
Match bet, Whole Match

Denver Nuggets
1.38
Orlando Magic – Denver Nuggets
Match bet, Whole Match

Chicago Bulls (+3.5)
1.86
Brooklyn Nets – Chicago Bulls
Asian Handicap -3.5, Whole Match

Atlanta Hawks
1.45
Atlanta Hawks – Phoenix Suns
Match bet, Whole Match
Opis tekme: Atlanta bo danes ponoči po našem času gostila Sunse in obetamo si lahko zanimivo tekmo. Najprej pa seveda moramo pokomentirati prestop Duranta v Sunse, ki se je zgodil pred nekaj urami. Durant in Sunsi bodo tako veliko bolj nevarni kot so bili v dosedanjem delu sezone. Pogoj za to je kot vedno zdravje v ekipi. Dejstvo pa je da so Sunsi sedaj morda kar prvi favorit za igranje v finalu lige NBA, sploh pa bodo to v naslednji sezoni, ko se bodo še bolj uigrali. To pa je tudi okno te ekipe, ko se bo še borilo za naslov, tako da lahko rečemo da je vodstvo Sunsov šlo na vse ali nič. Kar se tiče današnje tekme, Sunsi so brez pomembnega igralca Mikal Bridges, ki je sedaj pristal v Netsih. Danes pa bo manjkal tudi Devin Booker, prav tako pa še ne bo nared Durant. Atlanta pa bo danes na voljo imela vse najboljše igralce. Tudi zato, je domače moštvo danes favorit za zmago. Atlanta je sicer v seriji petih zaporednih gostovanj. Na zadnjih dveh tekmah so izgubili proti DEN in NO. Moštvo je sicer šele 8. ekipa vzhoda in definitivno jih čaka še veliko dela, če bodo želeli igrati v končnici. Do tega kroga so zbrali 27 zmag in 28 porazov. Sunsi pa so 5. ekipa zahoda z 30 zmagami in 26 porazi, Na zadnjih 10 tekmah so zbrali kar 8 zmag, prav tako pa so v seriji treh zaporednih zmag. V tem nizu so premagali v gosteh: BOS, DET in BKN. Na prvi letošnji medsebojni tekmi je Atlanta premagala Sunse kar z 132:100.
Stavne kvote: Med drugim tudi športna stavnica PartyPoker nam za zmago domače Atlante ponuja kvoto 1.45. Zmaga danes oslabljenih Sunsov v gosteh pa je visoka kvote 2.80.

Milwaukee Bucks
1.47
Los Angeles Lakers – Milwaukee Bucks
Match bet, Whole Match