Z Ligo prvakov smo za ta teden zaključili, danes pa nas čakajo izločilne tekme v Evropski ligi. Poleg tega pa vas na športnih stavnicah čaka tudi košarkarska liga NBA.

1.93 Ajax Amsterdam – AS Roma
Tip: 1

1.50 Arsenal FC – SK Slavia Praha
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je torej prva tekma četrtfinala Evropske nogometne lige. Ob 21:00 uri se bosta pomerila domači Arsenal in pa Slavia. Arsenal je v prejšnjem krogu premagal grški klub Oympiacos in sicer z skupin izidom 1:4. No Slavia pa je v prejšnjem krogu napredovalo preko ekipe Rangers. Na tekmah so videli rezultata 1:1 in 2:0. Slavia je sicer na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih nanizala tri zmage in dva remija. Na zadnji ligaški tekmi je Slavia v gosteh remizirala z 0:0 proti Brnu. Na drugi strani je Arsenal na zadnjih treh tekmah zbral dva poraza in remi. Na zadnji tekmi je v Premier ligi izgubil proti Liverpoolu z kar 3:0. Torej Slavia je v malce boljši formi, glede na to da na tekmi ne bo navijačev ima omenjen klub lepe možnosti, da v gosteh izvleče vsaj kakšen remi. Moštvi sta se sicer nazadnje pomerili leta 2007 v Ligi prvakov. Arsenal je takrat na prvi tekmi zmagal kar z 7:0, kar takšnega si danes ne moremo obetati.

Slavia Praga ni izgubila na zadnjih 21. tekmah
Slavia Praga tudi ni izgubila nobene od zadnjih 10 gostujovanj.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago Arsenala ponuja kvoto 1.50, remi je visok kvote 4.10, zmaga Slavije v gosteh pa kvote 7.00 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.90 Dinamo Zagreb – Villarreal CF
Tip: 2

1.54 Granada CF – Manchester United
Tip: 2

1.22 Miami Heat – Los Angeles Lakers
Tip: 1

2.17 Oklahoma City Thunder – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.46 Los Angeles Clippers – Phoenix Suns
Tip: 1
Opis tekme: Tudi danes nas v ligi NBA čaka kar nekaj derbijev, eden od teh je zagotovo med Clippersi in Sunsi. Clippersi so trenutno 3. ekipa zahoda, to pomeni 34 zmag in 18 porazov. Moštvo je na zadnjih desetih tekmah zbralo 8 zmag in samo 2 poraza. Clippersi so na zadnji tekmi z 133:116 premagali letos močni Portland. Na tej tekmi je debitiral tudi center Cousins, ime tekme pa je z 36 točkami bil Paul George. Clippersi imajo 7 napad in 6 obrambo lige. Moštvu pa sicer že kar nekaj časa manjka Serge Ibaka, vseeno pa Clippersi zmagujejo tudi brez njega. Clippersi bodo tako letos poskušali priti v finale lige NBA, enak cilj pa imajo zagotovo tudi Sunsi. Phoenix je namreč druga ekipa zahoda in tudi druga ekipa celotne lige. Do sedaj so zbrali 36 zmag in 14 porazov. Moštvo je v seriji 7 zaporednih zmag, na zadnjih 10 tekmah pa so zbrali 9 zmag in samo 1 poraz. Sunsi so na zadnji tekmi premagali prvo ekipo lige Jazze, bilo je 117:113. To je še en dodaten pokazatelj, da so Sunsi letos ena izmed boljših ekipi v ligi. Sunsi so sicer Jazze premagali šele po podaljških. Booker je zbral 36 točk, CP3 pa je dodal 29 točk. Sunsi imajo 9 napad lige in pa 3 obrambo lige. Obe moštvi sta torej letos več kot odlični in obe igrata nad pričakovanji. Bo pa seveda vse odvisno kaj bosta ekipi pokazali v končnici.

Stavne kvote: Stavnica 22Bet Slovenija nam za zmago Clippersov ponuja kvoto 1.46, Sunsi pa imajo kvoto za zmago 2.45.

1.33 Utah Jazz – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.55 Hannover 96 – FC Kickers Wurzburg
Tip: 1