Danes boste lahko stavili na super zanimive kvalifikacije za Evropsko ligo in pa Konferenčno ligo. Na delu bo tudi Maribor, ki bo doma gostil HJK Helsinki. Upajmo seveda na uspeh štajerskega moštva, sploh glede na to, da so vse ostale Slovenske ekipe že zaključile kvalifikacije. Maribor je sicer doma z kvoto 2.26 rahli favorit, HJK pa ima kvoto za zmago 3.30.

3.20 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije AEK Larnaca – Partizan Belgrad
Tip: X

1.24 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije Malmö FF – F91 Dudelange
Tip: 1

2.26 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije NK Maribor – HJK Helsinki
Tip: 1

1.37 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije Olympiakos Piräus – Slovan Bratislava
Tip: 1

1.43 Kvalifikacije KuPS – Young Boys Bern
Tip: 2

1.42 Kvalifikacije AIK – KF Shkëndija
Tip: 1

1.52 Kvalifikacije CSKA Sofia – St Patrick’s Athletic
Tip: 1

1.66 Kvalifikacije Hamrun Spartans – Levski Sofia
Tip: 2

1.74 Superettan Östers IF – Utsiktens BK
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je tekma druge švedske nogometne lige, kjer se bosta ob 19:00 uri pomerila domači Oster in pa gostujoči Utsiktens. Moštvi na prvenstveni razpredelnici ločita samo dve točki, kar pomeni neposredno obračun za 6. mesto, ki ga trenutno z 26 točkami zaseda Oster. Moštvo je v dosedanjih 16 krogih zbralo gol razliko 27:21. Utsiktens pa se nahaja na 8. mestu z 24 točkami in gol razliko 26:22. Utsiktens je sicer v slabi seriji treh zaporednih porazov, danes v gosteh bodo tako želeli izvleči vsaj remi. Utsiktens je sicer na zadnji ligaški tekmo doma izgubil z 0:1. Oster pa je na zadnjih petih tekmah domačega prvenstva zbral tri remije, poraz in pa zmago, ki jo je moštvo doseglo doma z 3:2. Moštvi sta se do sedaj pomerili samo na treh medsebojnih tekmah in si razdelili zmage 1-1, videli pa smo tudi remi. Domača ekipa je favorit, ali jim bo uspelo izvleči zmago?

Utsiktens nima zmage na zadnjih 4. tekmah.
Rezultati Utsiktens v gosteh to sezono so 50%, to je 4-0-4.
Adam Bergmark Wiberg je najboljši strelec Osters, dosegel je 5 golov.

Stavne kvote: Športna stavnica PartyPoker nam ponuja za zmago ekipe Osters kvoto 1.74. Remi je vreden kvote 3.55, zmaga gostov pa je visoka kvote 4.10.