Na sporedu je tudi prva španska nogometna liga oziroma Laliga. Danes se tako igrajo tri tekme, katero pa smo podrobno opisali pa preverite spodaj. Ne pozabite pa tudi na nekatere druge zanimive tekme in prvenstva.

1.78 Prvenstvo FC Blackpool – Sheffield United FC
Tip: 2

1.96 Prvenstvo Millwall FC – Bristol City
Tip: 1

1.63 Prvenstvo Burnley – Birmingham City
Tip: 1

3.20 Primera Division Girona – Rayo Vallecano
Tip: X

2.70 Primera Division Betis Sevilla – Athletic Bilbao
Tip: 1

1.26 Primera Division Atlético Madrid – Elche CF
Tip: 1
Opis tekme: V 15 krogu se bosta torej pomerila domači Altetico in Jan Oblak, ter gostujoči Elche. Tekma se bo pričela ob 21:30 uri. Elche v Laligi zaseda povsem zadnje mesto in zdi se, da že počasi pakirajo kovčke za drugo špansko ligo. Moštvo je namreč na dosedanjih 14 tekmah še brez zmage. So pa dosegli samo 4 remije in kar 10 porazov. To seveda pomeni, da imajo z naskokom najslabšo obrambo v ligi, kjer so prejeli kar 31 zadetkov. Elcheju tako letos ne gre nič po načrtih, moštva ki so varna pred izpadom pa imajo skorajda 10 točk več. Za popoln preobrat bi ekipa morala začeti igrati res povsem drugače. Tudi Atletico pa letos igra pod pričakovanji. Moštvo že nekaj sezon ni več na nivoju Reala in Barce. Atletiko je trenutno 5. ekipa lige z 24 točkami. Moštvo pa ima gol razliko 21:14, kar pomeni podpovprečen napad in solino obrambo. Prva ekipa lige je Barcelona z 37 točkami, drugi pa Real z 35 točkami. Vse ostalo ekipe pa so nekje 10 točk zadaj, tudi Atletiko. Pred premorom je Atletiko v ligi nanizal zmago, dva poraza in dva remija. V enakem obdobju pa je Elche dosegel štiri poraze in remi. Elche je sicer pred tednom dni igral pokalno tekmo ter zmagal z 0:3. Tudi Atletiko je igral pokalno tekmo, ter zmagal na gostovanju z 1:3. V lanski sezoni Lalige je Atletiko dobil obe medsebojni tekmi proti Elcheju (1:0 in 0:2). Tudi danes mora Atletiko nujno premagati najslabšo ekipo lige.

Elche nima zmage na zadnjih 5. tekmah proti Atletiku.
At. Madrid doma ne pozna poraza proti ekipi Elche na njunih zadnjih 7. tekmah.
Rezultati Elcheja v gosteh to sezono: 0-2-5.

Stavne kvote: Stavnica PartyPoker sport nam za zmago Atletika ponuja kvoto 1.26. Remi je vreden kvote 5.40, zmaga gostov pa je visoka kar kvote 11.00.

2.14 Primeira Liga Gil Vicente – CD Santa Clara
Tip: 1

1.13 Primeira Liga Sporting CP – FC Pacos Ferreira
Tip: 1

3.15 Primeira Liga GD Estoril Praia – Boavista FC
Tip: X