Stavni pregled – četrtek, 26 marca, 2020

0
210
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes se igra nekaj prijateljskih nogometnih tekem. Med drugim tudi ekipi Vaster in Virgo. V Belorusiji se tudi igra Vysshaya liga in z njo dva nogometna obračuna. Preverili pa smo tudi športno dogajanje v eSportu. V računalniški igri FIFA se igra Esoccer Liga Pro. V igri Counter Strike pa poteka končnica in sicer v diviziji ESEA Advanced. Vse to in še več pa seveda v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

1.86 FC Ruh Brest II – Energetik Bgu Minsk II
Tip: 2

2.20 Torpedo Zhodino II – Belshina Bobrujsk
Tip: 1

1.55 IF Väster – IK Virgo
Tip: 2

1.36 Skade – Turkey5
Tip: 1

1.57 Ambush – Salamander Gaming
Tip: 2

1.48 ALTERNATE aTTaX – Prima eSport
Tip: 1

1.51 Vexed Gaming – Endpoint
Tip: 2

1.95 Forze (FRZ) – Royal Bears (RLB)
Tip: 1

1.60 Shemyakin Onze (PSG) – Tundra (TES)
Tip: 2

2.45 Royal Bears (RLB) – Shemyakin Onze (PSG)
Tip: 1

1.90 Ez1d (EZ1) – Forze (FRZ)
Tip: 1

1.12 FaZe Clan – TyLoo
Tip: 1
Opis: Gre za tekmo računalniške igre Counter Strike in sicer gre za skupino C. Gre za prvi obračun v tej skupini, kjer igra šest ekip. Ekipa Forze je dobila zadnjih pet medsebojnih tekem, tudi zato so trenutno z kvoto 1.12 očitni favoriti. Poglejmo si še zadnje tekme moštva Faze Clan. Ekipa je na zadnjih petih tekmah nanizala 3 zmage in 2 poraza. No Tyloo pa so v negativni seriji petih zaporednih porazov. Več podrobnosti pa lahko najdete na športni stavnici PartyPoker sports.

1.19 100 Thieves – Swole Patrol
Tip: 1
Opis: Današnji obračun v igri CS:GO ali Counter Strike se bo igral ob 18:00 uri. Tudi tokrat je ena ekipa v vlogi velikega favorita, govorimo o ekipi Thieves, ki imajo za zmago kvoto 1.19. Zmaga Swole Patrol pa bi pomenila kar veliko presenečenje, saj je vredna kvote 5.00. Ekipi se do sedaj še nista nikoli pomerili. Lahko pa seveda preverimo formo obeh ekip. 100 Thieves so sicer zadnjo tekmo izgubili proti ekipi Fnatic (2:0), so pa prej bili v seriji treh zaporednih zmag. No ekipa Swole Patrol pa je v seriji desetih zaporednih porazov, danes pa so tako spet pred zelo tezavno naslogo.

1.28 Team Liquid – MiBR
Tip: 1
Opis: Tudi ta tekma je v igri CS:GO, igrala se bo ob 22:00 uri in sicer v skupini D v ESL Pro Ligi. Tudi tokrat gre za prvo tekmo v tej skupini, vseh pet ekip pa se bo borilo za top 3 mesta, ki vodijo v naslednji krog. Team Liquid je z kvoto 1.28 favorit, MiBR pa ima za zmago visoko kvoto 4.00. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah smo lahko videli tri zaporedne zmage Team Liquida in pa še pred tem dve zaporedni zmagi MiBR. Team Liquid je sicer na zadnjih petih tekmah nanizal samo 2 zmagi in 3 poraze. No MiBR pa je še v slabši formi, saj je na zadnjih sedmih tekmah zbral samo eno zmago. Vse razen zmage Team Liquida bo kar veliko presenečenje.