Danes se igra mora že zadnja tekma v seriji polfinala lige NBA, kjer se bosta merila Dallas in pa Warriorsi. Posvetili pa se bomo tudi dodatni tekmi za igranje v Prvi Slovenski nogometni ligi.

1.98 Serie B AC Monza – SC Pisa
Tip: 1

2.37 Ligue 1 AJ Auxerre – AS Saint Etienne
Tip: 1

3.30 Bundesliga WSG Tirol – Rapid Wien
Tip: 1

2.29 Eredivisie Vitesse Arnheim – AZ Alkmaar
Tip: 2

2.23 Superliga FC Schaffhausen – FC Luzern
Tip: 2

2.34 Prva Liga NK Tabor Sežana – NK Triglav Kranj
Tip: 1
Opis tekme: Tekma se bo igrala ob 17:30 uri, gre pa za tekmo za obstanek oz. za napredovanje. Triglavski Kranj je v drugi ligi zasedel drugo mesto in si tako zagotovil dodatne kvalifikacije za preboj v prvo ligo. Moštvo je tako v ligi zbralo 62 točk, medtem ko je gladko prva ekipa v drugi nogometni ligi bila Gorica, ki si je že zagotovila prvo ligo za naslednjo sezono. Tabor Sežana pa je prvoligaško sezono zaključil na predzadnjem 9. mestu. Klub je tako zbral 30 točk, kar je bilo 12 točk manj od osmega Celja, ki si je zagotovilo obstanek v ligi. Sežana je v ligi nazadnje nanizala štiri zaporedne poraze, na zadnji tekmi pa samo remi. Moštvo je tako v slabi formi in danes jih proti Triglavu čaka zahtevna naloga. Tudi Triglav ni v dobri formi, saj je na zadnjih petih tekmah nanizal tri remije, poraz in pa zmago. Moštvi sta se sicer nazadnje pomerili v sezoni 2019/2020, takrat je bil Tabor občutno boljše moštvo.

Tabor Sežana nima zmage na zadnjih 6. tekmah.
Triglav Kranj pa nima zmage na zadnjih 4. tekmah.
Triglav Kranj med drugim ni izgubil nobene od zadnjih 6 gostovanj.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago Sežane ponuja kvoto 2.34, remi je vreden kvote 3.00, zmaga Triglava pa je vredna kvote 2.70 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.07 Svenska Cup Hammarby IF – Malmö FF [Nevtralna lokacija]
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je super zanimivo finale švedskega nogometna pokala, kjer se bosta ob 15:00 uri pomerila Hammarby in pa Malmo. Favorit je jasno Malmo, toda ne takšen da Hammarby ne bi imel nobene možnosti. Hammarby je sicer na zadnjih petih tekmah v ligi zbral dve zmagi, dva remija in pa poraz proti ekipi Kalmar z 2:0. Malmo je scier v slabi seriji treh zaporednih porazov. Malmo je na zadnji tekmi izgubil doma proti ekipi Hacken z 1:2. Na zadnjih dveh medsebojnih tekmah smo lahko videlo remi 0:0 in pa zmago ekipe Hammarby z 2:1 pred domačimi gledalci. Danes se seveda tekma igra na nevtralnem igrišču, kot je to običajno za finala pokalov.

Malmo je izgubil 3 tekem zapored.
Na zadnjih 21 medsebojnih srečanjih ima Hammarby 9 zmag, 7 remijev, Malmo pa ima 5 zmag.
Hammarby ima v tem obdboju tudi boljšo gol razliko: 33-27.
Zadnja gostujoča zmaga Malma proti Hammarbyu je bila davnega leta 2016.

Stavne kvote: Top stavnica 22Bet nam za zmago ekipe Hammarby ponuja kvoto 2.07, medtem ko je kvota za zmago ekipe Malmo vredna 3.25. Remi pa je visok kvote 3.60.

1.64 Pokal HNK Rijeka – HNK Hajduk Split [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.30 NBA končnica Golden State Warriors – Dallas Mavericks
Tip: 1