Tudi danes bomo naše stavne napovedi osredotočili na košarko, na stari celini potekajo tekme Evrolige, kjer se igra derbi med Barco in Realom. Pestro pa bo tudi v ligi NBA, kjer bo Dallas gostoval pri Sunsih.

1.56 Evroliga, skupinski del Real Madrid – FC Barcelona
Tip: 1

1.70 Evroliga, skupinski del Panathinaikos Athen – Zalgiris Kaunas
Tip: 1

1.39 Evroliga, skupinski del AS Monaco – Olimpia Milano
Tip: 1

1.89 Copa del Rey Real Madrid – Atlético Madrid
Tip: 1

1.13 Eredivisie Ajax Amsterdam – FC Volendam
Tip: 1

1.19 Primeira Liga FC Pacos Ferreira – Benfica Lisbon
Tip: 2

1.21 NBA Boston Celtics – New York Knicks
Tip: 1

1.44 NBA Charlotte Hornets – Chicago Bulls
Tip: 2

1.27 NBA Houston Rockets – Cleveland Cavaliers
Tip: 2

1.80 NBA Phoenix Suns – Dallas Mavericks
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je super derbi zahoda in tudi konference, kjer se bosta pomerila dva kluba, ki se v zadnjih letih ne marata prav posebno. Sunsi bodo namreč gostili Dončičev Dallas. Obe ekipi pa sta do sedaj zbrali po 25 zmag in 24 porazov, kar zadostuje za 6 in 7 mesto. Zahodna konferenca je povsem izenačena, odstopata samo prvi Denver in drugi Memphis. Od mesta 3 od 13 pa je še vse odprto, tako da je vsaka tekma še kako pomembna. Dallas je zapadel v slabo formo, na zadnjih petih tekmah so tako uspeli premagati samo Miami. Na zadnje pa so doma izgubili proti Wizardsom. Dallas je zadnje štiri tekme igral pred domačimi gledalci, zmagal pa je samo enkrat, kar je seveda zelo slabo. Sunsi pa so ravno nasprotno v seriji štirih zaporednih zmag. Nazadnje so doma premagali CHA z 128:97. So pa Sunsi vse te štiri zmage dosegli v domači dvorani, kjer so letos zbrali 18 zmag in pa 7 porazov. Dallas pa je letos v gosteh dosegel samo 8 zmag in 15 porazov. Moštvi sta se letos že dvakrat pomerili in si porazdelili vsaka po eno domačo zmago. Obe ekipi imata kar nekaj težav z poškodbami, pri Dallasu bosta danes manjkala Wood in pa Kleber. Sunsi pa bodo brez prvega zvezdnika Devin Bookerja, ki bo odsoten še kar nekaj časa, morda tudi tednov. Manjkali pa bodo tudi Payne, Shamter, Crowder in pa morda tudi Ayton. Torej prava bolnišnica pri Sunsih, kar bi Dallas mora izkoristiti, toda glede na formo obeh ekip, je prav mogoča tudi zmaga Sunsov. Sunsi so sicer 19 napad in 7 obramba lige, ter 5 ekipa lige po podajah. Dallas pa je 20 napad, 12 obramba, ter zadnja skakalna ekipa lige.

Stavne kvote: Top stavnica 22Bet nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.80. Zmaga Dallasa v gosteh pa je vredna kvote 1.90.