Danes je dan D za Slovenski ligaški nogomet, saj igra Maribor, ki še kot zadnji igra v kvalifikacijah za evropska tekmovanja. Na žalost pa so Štajerci v super krizi, ki ji kar ni videti konca, tako da so pričakovanja pred današnjo povratno tekmo vse prej kot velika. Več o tekmi pa si lahko preberete v spodnjih stavnih nasvetih.

1.62 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije Silkeborg IF – HJK Helsinki
Tip: 1

1.53 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije Sheriff Tiraspol – Pjunik Jerewan
Tip: 1

1.37 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije Fenerbahce Istanbul – Austria Wien
Tip: 1

1.52 UEFA Evropska Liga, Kvalifikacije Olympiakos Piräus – Apollon Limassol
Tip: 1

1.58 Kvalifikacije SK Slavia Prag – Rakow Czestochowa
Tip: 1

1.49 Kvalifikacije FC Basel – CSKA Sofia
Tip: 1

1.65 Kvalifikacije CFR Cluj – NK Maribor
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je torej povratna tekma, ki bo odločila o tem kateri klub si bo zagotovil nastopanje v Konferenčni ligi, ki je tretje kakovostno evropsko nogometno tekmovanje. Maribor je na prvi tekmi doma remiziral brez zadetkov. To je bila še ena izmed mnogih tekem Maribora v letošnji sezoni, ko nismo videli zadetka. Maribor je sicer pred kratkim menjal trenerja, ki pa ni prinesel čudeža, kar je bilo seveda za pričakovati. Štajerci so na prvi tekmi proti Romunskemu predstavniku imeli 51% posest žoge in pa 3 strele v okvir vrat nasprotne ekipe, medtem ko je Cluj sprožil na okvir vrat Maribora samo 1krat. Maribor je po seriji porazov in po menjavi trenerja dosegel dva zaporedna remija. Na zadnje je Maribor remiziral doma proti Celju z 2:2. Cluj pa je nazadnje igral tekmo proti Mariboru, pred tem pa je nanizal dve zmagi, remi in pa poraz. Noben od današnjih klubov ravno ne blesti, je pa dejstvo da je Maribor v veliki krizi, eni največjih v zgodovini kluba. Težko vidimo, da se bo Maribor v gosteh izvlekel z zmago in to proti zahtevnemu nasprotniku. Upajmo pa seveda, da jim uspe.

Maribor nima zmage na zadnjih 8. tekmah.
Rezultat prve tekme je sledeč: Maribor – CFR Cluj 0-0.
Maribor je izgubil 4 zaporedna gostovanja.

Stavne kvote: Na spletni strani PartyPoker sports nam za zmago Maribora v gosteh ponuja kvoto 5.20, kar je res velika kvota in to samo kaže na to, da stavnice ne verjamemo na preobrat Maribora. Remi je vreden kvote 3.55, zmaga domače ekipe pa je visoka kvote 1.65.

1.50 Kvalifikacije Hamrun Spartans – Partizan Belgrad
Tip: 2

1.60 Kvalifikacije Slovan Bratislava – Zrinjski Mostar
Tip: 1

1.42 Kvalifikacije Rapid Wien – FC Vaduz
Tip: 1

1.56 Kvalifikacije Hajduk Split – Villarreal
Tip: 2