Nadaljujemo z tekmami nogometnega Svetovnega prvenstva, več pa v spodnjih stavnih analizah. Tudi danes se igrajo kar štiri zanimive tekme, med drugim so na delu Portugalska, Brazilija in pa Srbija.

1.48 German Masters Bingham, Stuart – Woollaston, Ben
Tip: 1

1.14 Finale Davisovega pokala Nemčija – Kanada
Tip: 2

1.23 NFL Detroit Lions – Buffalo Bills
Tip: 2

1.35 Finale Davisovega pokala Italija – ZDA
Tip: 2

3.55 Skupinski del Švica – Kamerun [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.71 Skupinski del Urugvaj – Južna Koreja [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.37 Skupinski del Portugalska – Gana [Nevtralna lokacija]
Tip: 1
Opis tekme: Tekma se bo pričela ob 17:00 uri, Portugalska pa si bo na tekmi seveda želela vzeti vse tri točke, Gana pa bo upala na kakšno presenečenje. Presenečenj pa je bilo na letošnjem svetovnem prvenstvu že kar nekaj. Tako, da vse je odvisno od tega kako se bo tekma odvijala in kdo bo uspel zadeti. Portugalska sicer letos igra svoje šesto zaporedno svetovno prvenstvo od skupno 8 uvrstitev na veliko tekmovanje. Še vedno pa reprezentanca ni presegla uspeha iz leta 1966, ko je Portugalska osvojila bronasto medaljo. Pod drobnogledom bo seveda kdo drug kot C. Ronaldo, ki bi lahko z zadetkom postal prvi nogometaš v zgodovini, ki bi dosegel gol na petih zaporednih svetovnih prvenstvih. V skupini sicer igrata še Uragvaj in pa Južna Koreja. Za prvo mesto je torej favorit Portugalska, potem pa je boj povsem odprt. Portugalska je sicer na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih nanizala tri zmage in pa dva poraza. Izgubili so Španijo in pa Švico. Gana pa je v enakem obdobju zbrala prav tako tri zmage in dva poraza. Gana je na zadnji prijateljski tekmi premagala Švico z 2:0, izgubila pa recimo Brazilijo z 3:0. Reprezentanci sta se do sedaj edinkrat pomerili leta 2014 na svetovnem prvenstvu. Takrat je zmagala Portugalska z 2:1. Odločilni gol pa je dosegel kdo drug kot C. Ronaldo v 80 minuti. Morda si lahko podobno tekmo obetamo tudi danes. Takrat je sicer Portugalska imela kvoto za zmago 1.73, danes pa imajo kar dosti manjšo kvoto.

Stavne kvote: Stavnica 20Bet nam za zmago Portugalske ponuja kvoto 1.37. Remi je vreden kvote 5.00, zmaga Gane pa kvote 4.00.

1.43 Skupinski del Brazilija – Srbija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1