Danes se bomo posvetili nižje ligaškim tekmovanjem v Finski, govorimo seveda o nogometu. Gre pa za lige z imenom Kakkonen in pa Ykkonen, več pa si preberite v spodnjih stavnih analizah.

1.69 Ykkonen SJK Akatemia – Pepo Lappeenranta
Tip: 1

1.71 Kakkonen Ilves 2 – KaaPo Kaarinan Pojat
Tip: 1

1.80 Kakkonen Jakobstads Bollklubb – Närpes Kraft
Tip: 1

1.60 Kakkonen FC Honka/Akatemia – VJS
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je 9 krog Finske nogometne lige, tekma pa se bo igrala ob 17:30 uri. Nogometni klub VJS se trenutno nahaja na 7 mestu z 11 točkami in gol razliko 15:13. Honka pa se nahaja mesto nižje in z tekmo več. Honka je torej do današnje tekme zbral prav tako 11 točk, vendar tudi slabšo gol razliko 17:17. Moštvo je na zadnji ligaški tekmo v gosteh zmagalo z 0:2 in sicer ekipo Ilves 2. Pred tem pa so zbrali še dva remija, poraz in pa zmago. Torej Honka je v solidni formi, toda nič kaj posebnega. Vseeno bodo danes na domačem igrišču opravičeno šli po vse tri točke. Sploh tudi zato, ker jim nasproti stoji premagljiv nasprotnik, ki ni v dobri formi. VJS je namreč bil v nizu treh zaporednih porazov, no sedaj pa so le dosegli remi in na zadnji tekmo domačo zmago z 3:2 proti ekipi MuSa. Ekipi sta se do sedaj pomerili dvakrat in si porazdelili zmagi, bomo videli kateri klub bo danes boljši. Do sedaj je tako vedno zmagal domača ekipa, tudi danes pa je naš stavni namig zmaga domače ekipe FC Honka.

Stavne kvote: Športna stavnica 22Bet Slovenija nam za zmago FC Honka ponuja kvoto 1.60. Remi je vreden kvote 4.30, zmaga ekipe VJS pa je visoka kvote 4.50.

1.52 Kakkonen JJK Jyvaskyla – JS Hercules
Tip: 1

1.83 Primera Division, Apertura Club Guarani Asuncion – Sportivo Ameliano
Tip: 1

1.98 Primera Division, Apertura Guairena FC – Tacuary Asuncion
Tip: 1