Pred nami je nov dan v katerem se igra veliko evropskega nogometa, saj potekajo tekme v Evropski ligi in pa Konferenčni ligi. Med drugim se igra povratna tekma med ekipama Man. United in pa Barcelona, na prvi tekmi je bilo 2:2, tako da je napredovanje mogoče še za obe ekipi. Ne pozabite pa tudi na začetek Svetovnega prvenstva v Planici, kjer boste lahko stavili na smučarske skoke in pa tek na smučeh.

Neodločeno
3.70
AS Monaco – Bayer Leverkusen
1X2, Redni del tekme

AS Roma
1.70
AS Roma – RB Salzburg
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: V 1/6 finala nas čaka povratna tekma dveh ekip, ki imata še vsaka lepe možnosti za napredovanje. Tekma se bo sicer pričela ob 21:00 uri, Roma pa bo tokrat igrala pred domačimi gledalci. Na prvi tekmo je Salzburg doma premagal Italijansko ekipo z 1:0. Edini gol je za Salzburg v 88 minuti dosegel Capaldo. Sicer pa je Salzburg na tekmi imel 56% posest žoge, na gol pa so sprožili 14krat, v okvir vrat pa samo 2krat. Roma pa je imela 44% posest žoge, 10 strelov na gol in pa 3 strele v okvir vrat. Tudi danes lahko pričakujemo izenačeno tekmo, Roma pa bo seveda doma morala pokazati nekaj več napadalne igre, saj lovijo gol zaostanka. Roma je na zadnji ligaški tekmi premagala Verono z 1:0, kar je seveda dobra popotnica pred današnjo tekmo. Roma je tako na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih zbrala dve zmagi, dva poraza in pa remi. Salzburg pa je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih zbral dva poraza, sedaj pa je v seriji treh zaporednih zmag. Salzburg je na zadnji ligaški tekmi v gosteh premagal moštvo Tirol z 1:3. Salzburg je zmagal 12 od zadnjih 18 UEFA tekem, potem ko je na prvi tekmi dosegel zmago. Od tega tudi zadnje tri tekme v UEFA tekmovanjih.
Stavne kvote: Top stavnica 20Bet nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.70. Remi je vreden kvote 3.80, zmaga gostov pa je visoka kvote 5.50.

Neodločeno
3.50
FC Nantes – Juventus Torino
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.30
FC Union Berlin – Ajax Amsterdam
1X2, Redni del tekme

Stade Rennes
1.70
Stade Rennes – FC Shakhtar Donetsk
1X2, Redni del tekme

Sporting CP
1.87
FC Midtjylland – Sporting CP
1X2, Redni del tekme

Manchester United
2.31
Manchester United – Barcelona FC
1X2, Redni del tekme

Partizan Beograd
1.96
Partizan Beograd – FC Sheriff Tiraspol
1X2, Redni del tekme

AC Fiorentina
1.76
AC Fiorentina – Sporting Braga
1X2, Redni del tekme

Lazio Roma
1.95
CFR Cluj – Lazio Roma
1X2, Redni del tekme