Danes potekajo zadnji bojo za igranje na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu. Obeta se nam torej veliko zanimivega nogometa, vse tekme pa seveda lahko igrate kot stave v živo na vaši priljubljeni športni stavnici.

Manj kot 2.5
1.57
Gruzija
Luksemburg
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.76
Bosna in Hercegovina
Ukrajina
Več/manj 2.5, Redni del tekme
Opis tekme: Pred nami prva tekma dodatnih kvalifikacij za EP v nogometu, ki se bo pričela ob 20:45 uri. Sicer pa katera koli od ekipi v primeru napredovanja čaka še finale in šele potem dejanski nastop na EP.
Bosna in Hercegovina je tik pred prvim nastopom na velikem turnirju po svetovnem prvenstvu leta 2014, kar bi bil velik uspeh. Tudi igranje v Zenici pa morda ne bo dalo Bosni veliko prednosti, saj so na zadnjih štirih domačih tekmah zmagali le enkrat (3 porazi), in to proti Lihtenštajnu, drugi najnižje uvrščeni državi na lestvici UEFA po podatkih FIFA. Poleg tega je Bosna izgubila tudi prejšnjo domačo tekmo proti Ukrajini z 2:0 v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2021, tako da je za ekipo Savo Miloševića danes vse prej kot lahka naloga. Zgodovina Bosne v odločilnih tekmah za velika tekmovanja ni impresivna, prav tako pa tudi ne zgodovina Ukrajine, saj ji ni uspelo napredovati iz šestih od sedmih odločilnih tekem za velike turnirje.  Kljub temu da jim je neposredna uvrstitev ušla le za gol razlike po remiju brez golov z Italijo na zadnji tekmi v skupini, je Ukrajina na zadnjih osmih mednarodnih tekmah doživela samo en poraz (4 zmage, 3 remiji). To vključuje impresiven remi 3:3 proti Nemčiji. In čeprav njihova uspešnost v gosteh v zadnjem času ni bila izjemna (2 zmagi, 1 remi in 2 poraza), so bili zaradi vojne, ki poteka v Ukrajini, prisiljeni vse tekme odigrati na tujih tleh. Zato jim zmagovanje na tekmah daleč od doma ni tuje ali jim bo tudi danes to uspelo pa bomo še videli. Tekmo lahko odloči kar nekaj nogometašev, med drugim sta to Bosanec Ermedin Demirović, ki je za Augsburg v odlični formi, saj je na zadnjih štirih tekmah dosegel dva gola in dve podaji, oba gola pa je dosegel pred 30. minuto. Na drugi strani pa je v dobri formi tudi Mykhailo Mudryk, zadnji igralec, ki je dosegel tekmovalni gol za Ukrajino, saj je mrežo Chelseaja zatresel na dveh od zadnjih štirih tekem. Bosna je sicer na vseh treh zadnjih mednarodnih tekmah prejela več kartonov kot nasprotne ekipe, kar je lahko za vas zanimiv podatek, če boste stavili kaj na število kartonov.
Stavne kvote: 22Bet nam za manj kot 2.5 zadetka ponuja kvoto 1.76. Sicer pa je Ukrajina glede na kvote favorit za zmago, saj imajo kvoto 1.95. Medtem ko za zmago Bosne dobimo kvoto 3.80.

Neodločeno
3.30
Wales
Finska
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.71
Grčija
Kazahstan
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Poljska
1.18
Poljska
Estonija
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.75
Izrael
Islandija
Več/manj 2.5, Redni del tekme