Pred nami je množica nogometnih tekem v Konferenčni ligi, kjer se na delu tudi trije Slovenski klub: Koper, Mura in pa Olimpija. Ne pozabite pa tudi na kolesarsko dirko po Franciji, kjer nas tudi čaka zanimivo dogajanje.

1.83 Qualification Molde FK – IF Elfsborg
Tip: 1

1.73 Qualification Lech Poznan – FC Dinamo Batumi
Tip: 1

1.70 Qualification FC Koper – FC Vaduz
Tip: 1

1.61 Qualification FK Suduva Marijampole – Viborg FF
Tip: 2

1.06 Qualification FC Basel – Crusaders FC
Tip: 1

3.10 Qualification HNK Rijeka – Djurgardens IF
Tip: X

1.09 Qualification AZ Alkmaar – FK Tuzla City
Tip: 1
Opis tekme: Za Nizozemski klub Alkmaar je to prva tekma v konferenčni ligi, medtem ko je Tuzla v prejšnjem krogu napredovala preko ekipe Tre Penne (0:2, 0:6). Klub iz BiH je poleg dveh evropskih tekem odigral letos samo še nekaj prijateljskih tekem. Vemo da da je v vsakem primeru danes domači klub velik favorit. Alkmaar pa je na zadnjih tekmah prav tako igral bolj kot ne samo prijateljske tekme in dosegel dve zmagi, remi in poraz. Tekma se bo sicer igrala ob 20:30 uri, vse razen odločne domače zmage pa bo veliko presenečenje.

Tuzla City ni izgubil na zadnjih 7. tekmah
Tuzla City ni izgubil nobene od zadnjih 5 gostujočih tekem.
Alkmaar je zmagal na 3. zaporednih tekmah pred domačimi gledalci.

Stavne kvote: 22Bet nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.09. Remi je vreden kvote 7.20, zmaga ekipe FK Tuzla pa kvote 19.00.

3.10 Qualification Saint Patrick´s Athletic – NS Mura
Tip: X

1.66 Qualification ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Olimpija Ljubljana
Tip: 1
Opis tekme: Gre za četrtfinale konferenčne lige, kjer bo Olimpija gostoval proti romunskemu predstavniku, tekma se bo igrala ob 20:00 uri. Olimpija je v prejšnjem krogu komajda napredovala (1:1, 2:1) toda na koncu šteje samo zmaga. Danes pa zelene čaka bolj zahteven nasprotnik, proti katerem bodo morali pokazati boljšo igro, sploh v gosteh. Sepsi OSK pa igra 1 krog v konferenčni ligi. Sicer pa je romunski klub na zadnjih petih tekmah nanizal tri zmage, poraz in pa remi. Olimpija pa je na prvi letošnji ligaški tekmi doma premagala Muro z 2:0. Pred tem pa so zbrali še dva remija, poraz in pa zmago.

Sepsi OSK ni izgubil na zadnjih 10. tekmah
Olimpija Ljubljana ni izgubila na zadnjih 4. tekmah v vseh tekmovanjih
Olimpija Ljubljana ni izgubil nobene od zadnjih 4 gostovanj

Stavne kvote: PartyPoker nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.66. Remi je vreden kvote 3.60, zmaga Olimpije v gosteh pa je visoka kvote 4.75.

1.48 Primera Division, Torneo Inicial CA River Plate (ARG) – Gimnasia y Esgrima La Plata
Tip: 1

2.25 Primera Division, Torneo Inicial CA Talleres De Cordoba – CA Banfield
Tip: 1